Mi a véleményetek a Rammstein Seeman cimü szárol? Nekem olyan érzésem támad mintha a lelkem megkönnyebülne, nagyon szeretem és ti?
Én se sokat ismerek (személyesen), nyugi. Mármint lány Rammstein rajongót - magamon kívül, úgy értem. :D De azért koncerten elég sokat láttam. :D Igaz, nagyjából kukitúltengés volt, de hát egyébként szerintem ez evidens egy ilyen bandánál. :)
De, hogy ne csak offoljak, vissza a Seemann-hoz: belegondolva altatónak is tökéletes. Ha lesz gyerekem, ezt fogom neki esténként gitározni. Én legalábbis nagyon jó altatódalnak tartom. Tényleg megnyugszik tőle az ember lelke. A szöveg pedig annyira költői, hogy sokszor a kedvenc költőimet is veri. Én komolyan megkönnyezem ezt a számot. De zongorán eljátszva is nagyon szép. Na meg az orchestra versiont gondolom hallottátok már: http://www.youtube.com/watch?v=I3-54CxlDjw
Hát kövezzetek meg, ha nem Vivaldihoz hasonló szint. :D
Aztaaaaa...? Nem mondoooooood? Fú, öcsém, de jó, hogy mondod...! Szerinted nem tudtam?! XD
2005-ben jelent meg 'Messer' címmel, egy párat már el is olvastam belőle, mármint verset és nagyon tetszettek. Terveztem már, hogy megveszem vagy valami alkalomra ezt kérem (a most karácsony a MHB maxi meg a Videos 1997-2012 miatt nem volt aktuális), de 9000 forint. :S Rohadt drága, de nem baj, majd spórolok rá, mert nekem nagyon kell az a könyv. :) Az illusztrációk is piszkosul tetszenek benne, legalábbis az alapötlete a dolognak.
Akartam róla magyar órán előadást tartani (kortárs költők kategóriában), de már nem is tudom, miért, nem lehetett... :/
Egyébként, ha már Seemann, még mindig: tudtátok, hogy a klipet egy magyar rendező (Kádár László) rendezte? :) Meg ő találta ki az egész videót, hogy legyen. Ahogy nyilatkozta: "A dal megérintette az én melankolikus, magyar lelkemet." :) Szerintem nincs olyan ember (apámon kívül, persze...), akit ez a dal ne érintene meg. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!