Mi köze egymáshoz:Sátánizmus (Sátántól eredendő? ) - Rock, rock-zene. Kiindulása, ki találta ki egyáltalán ezt a stílusirányzatot? Mindenre kíváncsi lennék!
He-he:)
Ez a %-os "poén" jó volt.
Tulajdonképpen csak azért kérdeztem, hogy be tudjalak azonosítani itt a GYK-n. Bár ennyi infó alapján elég rizikós, mert nem vagyunk egyedül.
Szóval nem igazán érdekel a tömeg véleménye a válaszaid hasznoságával kapcsolatban.
Főleg, hogy nem csak "normális" emberek járnak ide.
De legalább megtudtam, hogy bevallásod szerint nagyon érzékeny vagy.
Azt viszont nem hiszem, hogy agyilag a béke segge alatt vagy.:D
A valódi értékekkel pedig teljesen egyetértek (ha te sem az aranyra gondoltál)
A katolikusságról:
Bár rengeteg tanításaikkal nem értek egyet, nem üldözöm őket. Tehát nem gondolom, hogy a pokolba fognak kerülni kitalált hülyeségek miatt, amik másoknak nem ártanak.
A másik pedig, hogy rosszul érzem magam otthon, amikor térítgetnem kell.
Múltkor is megjegyeztem, hogy milyen baromság, hogy Máriá közben járását kell kérni vagy hogy a kenyér átváltozik. De olyankor megsértődnek.
Az én családom viszont nem fundi ez tény, nem hiszem, hogy nagyon izgatja őket a Biblia tartalma.
"Mért nem lehetséges elmennyél más gyülibe?
(Ha szabad kérdeznem...)"
Ahogy a mai fiatalok mondanák: antiszociális vagyok.
Egyébként nem. Csak kerülöm az idegeneket, ami sem Istennek sem a munkának nem használ, sem pedig nekem. Hogy másoknak használ-e az más kérdés :D
Tudod nem tudom eldönteni, hogy nagyon komoly vagyok, vagy pont az ellenkezője. Társaságtól függ, hogy milyen vagyok.
Egyik legszebb bók, amit még régebben kaptam egy embertől a következő volt (már csak a lényegére emlékszem):
Régen amikor a halálra gondoltam, mindig nagy szomorúság töltött el. Az hittem, hogy egy borzasztó dolog. De amióta téged ismerlek csak nevetek rajta.
Nem baj az, ha szeretsz éneklni. Hidd el, jó dolog:)
Én már az egész beszélgetés óta úgy gondolom, hogy nő vagy.
De azért rákérdezek, hátha tévvedtem. Mert akkor főleg érthető.
"Szóval vannak mélységes titkaid:D"
Bezony vannak. De ha elmondanám neked, akkor...:D
A személyes dolgaimba szerintem nem nagyon megyek bele nyílvános fórumon.
Annyi a lényeg, hogy nem olyan vagyok, amilyennek elképzelsz az 100%.
Én azt mondanám, hogy negatív csalódás. Habár én elégedett vagyok magammal, sőt. De ez már hiúság.:P
Na szóval gyilkolni még nem gyilkoltam tudtommal és nem is tervezem:)
Bár az ízeltlábúak kinyírása miatt és amiatt a kevés hús miatt, amit megeszek még kerülhetek a pokolba.
A legjobb válasz talán az, hogy sem nem kicsi sem nem nagy vagyok, de még bármilyen lehetek.:P
"Hát tényleg nem érdekel a rockeres filmed:D"
Nagy kár, pedig kerek rockerek :D
És mi a kedvenc filmed?
Én már nagyon ritkán nézek TV-t. De úgy vagyok vele, hogy mindegy csak ne horror legyen.
Szeretem az izgalmas filmeket. Van pár nagyon jó vígjátékunk is, de már annyit láttam, hogy nem nevetnék rajta, csak jó és kész.
A jó szó viszont elég relatív. Gondolom jelen esetben nem a keresztényt értetted rajta:)
Én sem lakom messze!!!!:)
Én benne:)
Csendes, őszi éjszakákon, mikor esik az eső és a lágyan süvít a szél, olyankor hallom ahogy...
:P
:) HÁt igen énis pont ezt tapasztaltam...igazából teljesen
mind1, hogy mit irsz, ha jól válaszolsz azt is lepontozzák,
ha valami hülyeséget irsz, azt persze preferálják...
De hát ki is érti ezt...
AZt, hogy nem a béka segge alatt vagyok, hát ezen tudnánk
vitázni, de ha te mondod...elhiszem:D
Egyébként én egy csiszolatlan gyémánt vagyok, jobb ha
tudod...:D
"A katolikusságról"
HÁt igazából én egyáltalán nem tartom jó dolognak, és sztem
ne vedd sértésnek de bűn az a sok bálvány..SZentek stb.
Én a szüleimnek hiába mondom, hogy nem jó, ami ott van...
kereszt előtt hajlongani,és keresztet vetni...nem bibliai...
Meg sorolhatnám... de már megtanultam, hogy nem szabad bántani
és sértegetni ezt a dolgot, mert csak ellenségeskedést hoz.
És egy jó hívő, szelid, engedelemes, alázatos...stb. ha
nem azt látják rajtam, hogy én az vagyok, akkor tulajdonképpen
nem is ISten lelke van bennem... Szóval Jézusról példát véve
igy kell eljárni ez ügyben!:-) Ja és persze az enyémeket sem
érdekli a Biblia tartalma, mivel sztem mesének tartják..de
hát igy nehéz bármire is támaszkodni!
Kerülöd az idegeneket?? Tudtam én, hogy egy aktamoly vagy:D
Persze...fő az óvatosság:P
"halál" mindig sírtam mikor meghalt a kiskutyám, és nagyon
sajnáltam!:D de érdekes módon egyébként nem zaklat fel a halál
---bár mostanába igen..szóval ez megváltozott, féltem a
szeretteimet, hogy nem oda kerülnek ahova szeretném...
és ez megrémít...mégiscsak ha nem fogadják be Jézust, akkor
az örökkévaló kárhozat vár rájuk... (persze ez is egy tág témakör)
"Én már az egész beszélgetés óta úgy gondolom, hogy nő vagy"
Hi-hi:)
NEm is tudom hagyjalak-e kétségek között...vajon egy fiúval is
igy elbeszélgetnél??? Jobb ha nem fedem ki mivoltomat:D
Tudom, hogy nem olyan vagy amilyennek elképzellek...
Azt hiszem annál sokkal viccesebb vagy:D
Igen tény és való, hogy kicsit öntelt...de sztem csak látatlanba
vagy az...:) Persze poénkodsz,de én átlátok rajtad:D
Szóval még bármilyen lehetsz....hát fő az optimizmus, még mindig
azt mondom:D
Kedvenc filmem nincs, nem szoktam tévét nézni énsem
csak neten nézek filmeket, néha...:) A TV csupán
csak fölösleges időtöltés!!! Ennél sokkal hasznosabb dolgokat is
csinálhat az ember...csak neten nézek filmeket, néha...:)
SZóval nem kell a horror:D:D ez megnyugtatnó, nem egy
pszichopatával beszélgetnek:D
Jó filmek...de a keresztény filmek a legjobbak, csak sajnos már
nem igen találok olyat amit ne néztem volna meg:D
Szóval amibe minél kevesebb erőszak van...és persze
"felnőtt jelenetek" :D EZ most biztos gázul hagzik, de ez van!
Szóval régebben sosem gondoltam volna, hogy ilyen leszek,
mert ennek az ellentéte voltam! De én ugy mondom enél jobb
dolog nem is történhetett volna velem!:-)
Ezt a csendes őszi éjszakát,nem is tudom mire véljem:DD
De kiváncsi vagyok hogy mit hallasz:D
http://www.youtube.com/watch?v=k9wAyiAZA0o
Engem tulajdonképpen nem zavar, ha lepontoznak. Persze jól esik, ha többek szerint hasznos, amit írtam, viszont nem fogok mások kedvéért hülyeséget beszélni:)
Ha emlékeim nem csalnak, akkor valójában 80% -ról indultam ebben a kategóriában.
Ha nem "lenne hosszú/tartalmas" múltam, akkor valószínűleg rosszabul állnék most. De 70% alá nem hiszem, hogy eljutok.
Vannak emberek akikkel szóba sem szoktam állni, mert nincs értelme vitatkozni velük. Nem szeretem azt a fajta játékot, hogy én kérdezek, ők meg nem válaszolnak (mert nem tudnak) / mellébeszélnek vagy esetleg megjegyzik, hogy ostoba vagyok vagy bigott mindenféle válasz nélkül....
Néhány embernem meg azért nem szoktam visszaírni a privát üzijére, mert vállalja fel a tanítását másokat előtt, ha úgy gondolja, hogy igaz.
"Egyébként én egy csiszolatlan gyémánt vagyok, jobb ha
tudod...:D"
Rendben van, tudomásul veszem :D (Bár abban nem vagyok biztos, hogy mit szerettél volna mondani ezzel.)
Majd kicsiszolunk és még jobban fogsz ragyogni.
Nem bántottál meg a katolikusággal kapcsolatban. Teljesen igazad van.
"Kerülöd az idegeneket?? Tudtam én, hogy egy aktamoly vagy:D
Persze...fő az óvatosság:P"
:)
Valóban tudtad? Honnan tudtad?
Mondtam én, hogy nem vagy te hülye, bár evidens, hogy nem ettől függ az értelmi szinted nagysága.
Jobb szeretem a szellemi munkát, mint a fizikait. Egyébként még a tanulok...
Persze gondolkodtam rengetegszer, hogy önkéntes munkát kellene vállalni, de előbb szeretném a saját életem felépíteni. Azt hiszem, úgy könyebben tudok másoknak is segíteni.
Te tanulsz valamit? Vagy dolgozol?
Az igazság az, hogy vezető típus vagyok csak hogy szerénykedjek egy picit :D
Viszont jobb szeretek háttérben működni, mint villogni.
De a szlogenem titok.:)
A halálról:
Engem nem hogy taszít, hanem vonz. De csak a sajátom.
De nyugi, nem vagyok egy olyan suicid típus.
Mások halálát nem kívánom és nem is szeretem.
Változó, hogy hogyan állok a témához.
Sajnálom, hogy meghalt a kiskutyád.
Nekem nincsenek könnyeim, mert már tudom, hogy mindenki meghalt a világon.
"NEm is tudom hagyjalak-e kétségek között...vajon egy fiúval is igy elbeszélgetnél??? Jobb ha nem fedem ki mivoltomat:D "
Na ne már, ne csináld xD Mi az, hogy mivoltodat?
Ki vagy mi vagy te pontosan?:P
Nem tudom, hogy kivel hogyan beszélgetnék el :DDD
sok mindentől függ.
"Tudom, hogy nem olyan vagy amilyennek elképzellek...
Azt hiszem annál sokkal viccesebb vagy:D
Igen tény és való, hogy kicsit öntelt...de sztem csak látatlanba
vagy az...:) Persze poénkodsz,de én átlátok rajtad:D "
Most aztán jól összezavartál, hogy milyen vagyok:)
Nekem is vannak ám tippeim.
De tulajdonképpen jobb megismerni a másikat, kérdezni, beszélgetni, mint találgatni, mert a találgatás nem a valóság. Bár mindig jó, ha az embernek vannak hipotézisei.
Nekem például nagyon sok elméletem van veled kapcsolatban :DDD
De vannak elég ellentmondásosak is:)
Viszont rossznak nem tartalak sehogy.
Amíg nem sokat beszéltünk, én idősebbnek tippeltelek. De ne érts félre, nem gondollak most sem komolytalannak.
Bár ahogy letámadtad a rockot, még azon is elgondolkdotam, hogy esetleg egy fiatalabb tini lehetsz. Habár azok kicsit máshogy beszélnek. (talán amiatt nem tudlak reálisan megítélni, mert keresztény vagy). És azok a normálisabb kategoria nálam :D
Én egy életvidám, kedves lánynak gondollak, aki szeret "vagánykodni".
Te azt mondod fő az optimizmus, én azt, hogy a realizmus :D
De szeretem, ha valakiben vannak érzelmek és nem teljesen nyers. Sőt.
"A TV csupán csak fölösleges időtöltés!!! Ennél sokkal hasznosabb dolgokat is
csinálhat az ember."
Egyetértek. Pl mozi vagy számítógép xD
Na jó nem vagyok annyira nagy kocka...De a moziban pl. van popcorn, sötét van stb..
Mi bajod a felnőtt jelenetekkel? :)
A keresztény filmekben csak gyerekek és angyalok vannak?
Na jó, nem szivatlak, tudom mire gondoltál :D
Nem gáz. Én azt hallottam, hogy nem nézni kell, hanem csinálni.
De egyébként együttérzek veled...
"Szóval régebben sosem gondoltam volna, hogy ilyen leszek,
mert ennek az ellentéte voltam!"
Tehát a felnőtt jeleneteket szeretted? :P
"De én ugy mondom enél jobb
dolog nem is történhetett volna velem!:-)"
Szerintem sem torzultál el:)
Én is más voltam régen és más vagyok most. Jobb lettem, mégis rosszab.
"Ezt a csendes őszi éjszakát,nem is tudom mire véljem:DD
De kiváncsi vagyok hogy mit hallasz:D"
Hogy suttognák a fák. :D
Felejtsd el, csak vicc volt. Vagyis kiestem a kreativitásból :D
Mesét írni meg már fáradt vagyok.
Nem vagyok valami jó formában az az igazság. Meleg van :D
Egyébként tegnap éjszaka belenéztem egy horrorba és itt a GYK-n is olvastam egy igen furcsa ember marhaságait. Tehát éjszaka felkeltem és nem szoktam félni a sötétben, de most nem volt túl jó érzésem. Amikor rávettem magam az ébredésre az órámra néztem és 4:44 perc volt, ha ez számít valamit. De legalább nem 6:66, bár annyi nem is lehet :DDD
Szép álmokat:)
Ákost nagyon bírtam anno:P" pedig mindenki kritizálja... EZ volt a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=tHX5dUXKCAI
Nem is tudom mért linekeltem be:P
Csak, hogy érezd a törődést :D
HÁt igazából én még nem irtam itt választ max 10-15-öt, nem régen regisztráltam csak..
Nem tudom hogy a multad mit jelképez, bizonyára akkkor te már öreg rőka vagy itt:D
Én mondom, hogy optimista vagy, nem jutsz el 70% alá:D
Én sose értem mért kell lehülyézni a másik embert, csak azért, mert másképpen gondolja..
Jó lehet énis egyszer kétszer elég nyers voltam... persze szerintem csak tisztes kereteken belül:P
Szóval a szellemi munka... akkor max. 65-70kilos vagy:D (tippkirálynak tünhetek:D)már csak a szem és hajszín hiányzik:D
Önkéntes munka? ezt most csak azért irod, hogy imponálj, vagy komolyan is gondolod...???
Az jó dolog, ha másokon akarsz segíteni!
Én "sajnos" már elhelyezkedtem az iparban, mint kozmetikus dolgozom, de azt hiszem
a későbbiekben, majd estin elvégzek valamit... mert hát az ember ne érje be azzal, amilye van.
CSak még nem igazán rögződött bennem, hogy mit is kéne, szóval átmenetileg tökéletes ez is:)
"Az igazság az, hogy vezető típus vagyok csak hogy szerénykedjek egy picit :D "
Én mondanám, hogy szintugy...de olykor ugy érzem, csak felesleges terheket veszek
a vállamra... Én az a tipus vagyok, aki szeret beszélni előtérbe lenni, a középpontban
(vagyis ezt szokták mondani, pedig egyáltalán nem érzem magam ilyennek, elég furcsa)
Hisz mindig meghallgatok másokat, igazi "lelki szemetesláda" vagyok, és szívesen teszem ez,
bár lehet olykor túl sokat is mondanak az emberek... és néha azt veszem észre, hogy fordítva
nem igazán működik ez a dolog... Persze én vagyok a "kőszikla" akinek nincsenek problémái:)
"De a szlogenem titok.:) " -- Én azért kíváncsi lennék rá:)
"Nekem nincsenek könnyeim,"
Ugy egyáltalán nincsenek? Vagy csak a halálra vonatkozóan??:)
Köszi a részvétet, bár már jó rég volt...azóta nem is ragaszkodom ugy semmihez...
"Na ne már, ne csináld xD Mi az, hogy mivoltodat?
Ki vagy mi vagy te pontosan?:P
Ha ezt elmondanám akkor semmi érdekesség nem lenne a dologba...:D
AZt meg már ugyis tudod, hogy milyen "nemű" vagyok, legalábbis merem remélni, hogy ennyi
infóból kitalálod!:) BÁr az elejétől fogva ez nem volt kérdés számomra!
"Nekem például nagyon sok elméletem van veled kapcsolatban :DDD
De vannak elég ellentmondásosak is:) "
Ezt igazán kifejthetnéd...:)
A gondolataid jók velem kapcsolatban...fogjuk rá:)
"Egyetértek. Pl mozi vagy számítógép xD
Na jó nem vagyok annyira nagy kocka...De a moziban pl. van popcorn, sötét van stb.. "
Ez igaz...bár nem tudom, hogy a sötétséggel mit akartál kifejezni:D ennyire szörnyű látvény lennél?:D:D
NAjó azt hiszem túl messzire mentem:D
Sportolni szoktál valamit? Kocka Ur?:))
"Nem gáz. Én azt hallottam, hogy nem nézni kell, hanem csinálni.
De egyébként együttérzek veled... "
Igen persze...ezzel teljesen eggyet tudok érteni...persze gondolom te is csak házasság után gondoltad:D
Vagy nem???hhihi
"Tehát a felnőtt jeleneteket szeretted? :P "
HÁt most erre mit mondjak??? NEm vetettem meg a dolgot???:D:D Lehetséges:D
De nagyon örülök, hogy belátásod szerint nem torzultam el...ez valahogy megynyugtat:D
"Felejtsd el, csak vicc volt. Vagyis kiestem a kreativitásból :D
Mesét írni meg már fáradt vagyok. "
Pedig szeretem a meséket...:) Mintha romantikus lélek lennél, versek, mesék...:D
"Egyébként tegnap éjszaka belenéztem egy horrorba és itt a GYK-n is olvastam egy igen furcsa ember marhaságait.
Tehát éjszaka felkeltem és nem szoktam félni a sötétben, de most nem volt túl jó érzésem.
Amikor rávettem magam az ébredésre az órámra néztem és 4:44 perc volt, ha ez számít valamit.
De legalább nem 6:66, bár annyi nem is lehet :DDD "
HÁt tényleg elég vicces vagy!:D Nem tudom, hogy jelentett- e valamit a 4:44, de a 6:66 az már elég gyanús lett volna:D
AKkor tényleg elkezdhettél volna rettegni:D
Nekem az idővel kapcsolatba csak annyi tapasztalatom van, hogy mindig óracsörgés előtt egy percel ránézek az órára,vagyis megébredek.
Annyi jó van benne, hogy nem az ébresztőre kelek, de elég fura hogy mindig elötte egy percel...remélem nem vagyok defektes...??!!!:/:D
Óh, köszi a törédést/zenét:D Jó kis szám (hiszen Ákos).
Biztos vagyok benne, hogy nem mindenki kritizálja negatívan.
Nincs is miért:P
"HÁt igazából én még nem irtam itt választ max 10-15-öt, nem régen regisztráltam csak.. "
Hát nem tudom, hogy ennek most örüljek vagy ne örüljek.
Persze jó hogy itt vagy (és mondjuk kár, hogy eddig nem), de talán nem a legelőnyösebb pl. elsőnek belém botlani.
Fogadd meg a vének tanácsát. Ma még ma van, holnap már holnap. Aki meghasonlik magával: elpusztul.
"Nem tudom hogy a multad mit jelképez, bizonyára akkkor te már öreg rőka vagy itt:D"
Pontosan így van. Jól látod a helyzetet. Fél lábam a koporsóban van.
Ez a felhasználóm kb 1-1,3 éves lehet. De már 142 oldal van a megválaszolt kérdseimből. Tehát minimum 7-8 ezer hozzászólást írhatok magamnak.
Az átlagosan napi: 15-25 válasz, ha nem tévedek.
"Szóval a szellemi munka... akkor max. 65-70kilos vagy:D "
Na hogy ez a tipp most honnan jött, végképp fogalmam sincs, hiszen a magasságomat sem ismered. Gondolom az alapfeltételezésed, hogy nem vagyok kigyúrt. Tehát akkor vagy egy nagyon nagyon alacsony kövér kis fiú lehetek, vagy átlagos testalkatú és közepesen magas (szerinted).
Persze lehet tévedek. Egyébként a kg most nem stimmel:P
Szerintem örülj annak nagyon, hogy elhelyezkedtél. És még jobban örülj, ha szereted, amit csinálsz;)
Kozmetikusnak lenni nem lehet olyan rossz. Bár bevallom, még soha nem voltam ilyen helyen. Szerintem ez inkább a nőknek nagyon jó, de nekik aztán nagyon :D
Én javaslom neked a teólógiát:P
Egyébként csak vicceltem. Neked kell eldöntened, mit akarsz majd még tanulni, ha egyáltalán akarsz. Ha nem, akkor sem leszel hülye.
Én infóban vagy pénzügyekben tudok segíteni.
"Önkéntes munka? ezt most csak azért irod, hogy imponálj, vagy komolyan is gondolod...??? "
Komolyan, viszont ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a hit cselekedetek nélkül halott. Sajnos a szándék is kevés.
Az igazság az, hogy segítőkész, jó indulatú vagyok és inkább megbocsátok, mint bosszút állok. De azt soha nem mondanám magamra, hogy jó (sem hibátlan). Az, hogy öznetlen vagyok csak egy bemesélés lenne és mindenki becsapása. Talán ha lesz munkám és saját életem, minden könyebb lesz.
Én talán régebben voltam olyan, mint te.
Most is bennem van, hogy szeretek beszélni, irányítani, középpontban lenni, viccelődni, másoknak segíteni. Sőt okosnak és titokzatosnak tűnni.
De van bennem egy fekete lyuk, csak hogy jobban értsd mi ez.
Inkább elkerülöm az embereket. Úgy gondolom, hogy mások is meg tudják oldani a problémájukat, ha én meg tudom. Ami nem igaz. Gátlásos és szorongó lettem. Van bennem egy űr. Üresnek, nyersnek, kegyetlennek érzem magam. A lelkem kiabál. Amennyire imádom magam épp annyira nem szeretem. Bizalmatlan vagyok és túl sokat gondolkodom mások gondolatain, szándékán, érzésein. A tetteim hatásán...
Mindegy. Nem akarlak lelki szemetesnek, csak ne ismerj félre.
A fontos dolgokban szeretek dönteni, mégis sokszor azt mondomm, hogy mindegy. Mert sok mindent jelentéktelennek tartok.
Szeretem az életet, szeretek élni, de gyűlölöm a világot és rosszat.
"Hisz mindig meghallgatok másokat, igazi lelki szemetesláda vagyok, és szívesen teszem ez, bár lehet olykor túl sokat is mondanak az emberek..."
Az nem baj ha sokat mondanak, hisz nem élsz vele vissza gondolom:D
Én szeretek túrkálni mások életében, szeretem ha hatalmam van és van lehetőségem uralkodni másokon. De csak azért, hogy nőjön az egóm, amiért nem élek vissza ezekkel és jó titok tartó vagyok mellé.
A szlogenem maradjon titok. Csak még nagyobb kockának hinnél vagy rosszabb. :DD
>>
"Nekem nincsenek könnyeim,"
Ugy egyáltalán nincsenek?
>>
Már nincsenek. De ha van valami tényleg normális, szép, szomorú film amiben van normális szeretet esetleg halál, akkor talán. Maximum akkor. Attól függ, hogyan állok a filmhez. Mert ha akarom bármit el tudok nevetni vagy viccelni még rohadt komolyan is. Sok minden pedig csak felfogás kérdése. Inkább fájdalom van bennem.
"BÁr az elejétől fogva ez nem volt kérdés számomra!"
Már hogy mi a saját nemed, arra gondolsz?:DDD
Tudom, hogy nő. Le sem tagadhatod:)
Az elméletiem inkább megtartanám "rólad". Mert egyelőre még realista vagyok és racionálisan gondolkodom. És külön tudom választani a valóságot a hülyeségtől és a paranoid téveszméktől.:)
És azt is tudom, hogy a világ nem csak rólam szól.
Tehát nem fontos, hogy milyen elméleteim vannak veled vagy másokkal kapcsolatban. De mindenre számítani kell.
A másik pedig, hogy az objektív valóságot nem ismerem, tehát ami alkotok rólad az szubjektív, amiket torzítanak a vágyak, félelmek, gátlások. Na már most, látod hogy mennyire poiztívan és negatívan is tudok gondolkodni.
"ennyire szörnyű látvény lennél?:D:D "
Erre lenne egy morbid viccem, ami nem vicces. De túlságosan együttérző típus vagyok, úgy hogy nem írom le.
Ha azt mondtam volna, hogy szeretem, ha az arcomba világít a fény, akkor meg én lennék neked itt az ego:D
Relatív, hogy szép vagy ronda vagyok-e. Mindenki maga döntse el.
Én szeretem magam és tökéletesnek tartom magamat, minden hiányosságom ellenére. De mint írtam inkább negatív csalódást okozok. Mert nem egy ilyen átlag jól fésült sztár fejem van viszont azért elég feltűnő vagyok. Persze tudnék magamnak elég furcsa fejet is csinálni, ami szerintem jobban tetszene másoknak.
Lehet a legjobb az lesz, ha fel keresek egy kozmetikust:P
Az önértékelésemmel nincs probléma, max az arányok rosszak vagy időben eltérőek:)
A tükörképem még soha ne szalad el tőlem :D De csókólózni sem szoktam vele. Hát és te?:DDD
Egyébként a témával kapcsolaban most jutott eszembe, hogy ha zavar a hosszú haj, akkor legyél fodrász :D
Egyszerre dolgozol és "szolgálod Istent".
Sötét vagyok.:DDD
Na jó, a bőröm nem az és hülyének sem tartom magam.
Úgy értem a hajam barna a szemem meg fekete. Csak azért írom, mert kérdezted.
Nem vagyok Kocka Úr :D (de hívhatsz így, mert tök poén:D)
Kocka Úr úszni szokott elég ritkán. De azt nagyon tud.
Tervezgettem küzdősportot tanulni, de nem lett belőle semmi.
Viszont nem vagyok sport ellenes. Ha valaki elhív mondjuk pingpongozni, bowlingozni, billiárdozni, sakkozni stb.. akkor nem mondok nemet:D
Na jó a kosárral sincs bajom meg a röplabdávalés egyéb dolgokkal, de oda nem valószínű, hogy bárki hív.
Te sportolosz valamit?
A beceneveden még gondolkodni fogok:D
Nem akarom elszúrni és valami gagyit adni.
Lady metal:D
Arra gondoltam, hogy kifesthetnéd a fejem fehérre a szám meg feketére és megnöveszteném a hajam:DD
Ja a körmeimet se felejtsük ki...
Milyen tetkó legyen a hátamon? Fültágítóhoz mit szólsz? Ne, is tudom kell-e fehérre festeni a fejem. A piercingek úgyis el fogják takarani a bőröm.:DDD
Egyébként gondolom a festést nem tartod bűnnek. De ne agódj, amit írtam nem volt komoly.
Bevallom, nem tudom hogy nézel ki. De szerintem normális lehetsz:D
Nem hiszem, hogy a fél fejed beretválva van és agyon tetoálva, a nyelved pedig kettévágva.
"Igen persze...ezzel teljesen eggyet tudok érteni...persze gondolom te is csak házasság után gondoltad:D
Vagy nem???hhihi "
Tudod, amíg katolikus voltam, addig kis gyerek voltam:D
De akkor nem zavartak az ilyen Mózeses szotrik sem, boldog voltam és nem értettem sőt akár hüyének is néztem az öngyilkosokat. A pornót meg egyenesen szánalmasnak tartottam. És igen mindig olyan lányt akartam, aki nem egy ribanc, döntésképtelen, sunyi liba vagy pic..a (bocsi a csúnya szavakért). Soha nem voltam a híve ennek a szexuális erkölcstelenségnek, hogy kiélni magunkat, megosztani barátnőt stb... Mindig hosszútávú, mesébe illő kapcsolatot akartam, amiben örök és hűséges szerelem van.
De meg vagyok nélküle is. Egyedül. Nem szokásom unatkozni és tudom, hogy milyenek manapság az emberek. Szerintem nem a szexről szól a világ. De azért nem kell félteni sem:D
Remélem nem értetted félre. Egyáltalán nem nézem le a lányokat és homi sem vagyok. Úgy általában az emberekkel van bajom.
13 éves korom környékén lett volna alkalmam csinálni egy 14 éves lánnyal, aki tetszett. De én akkor sem úgy áltam a dolgokhoz, hogy szex és akkor még nem is nagyon tudtam róla sok mindent.
Na már elmentem más irányba. Tudom, hogy sokan ezért ki fognak nevetni, de most is szűz vagyok és rohadtul nem érdekel. Csókolózni sem csókolóztam még. Mondjuk úgy, hogy fizikailag szűz vagyok.
Nem dicsőség, de túlzásnak tartom nyomoréknak tartani valakit emiatt. Antiszociális viselekdésemnek hála nem nagyon ismerkedtem lányokkal sem. Moot mikor meg vár sokkal jobb esélyeim vannak, akkor sem teszek lépéseket, mert "jó" nekem így.
Gondolom ha ezt páran olvasnák az oldalon ledöbbenének. Hiszen mindig védem a házasságelőtti szexet és elég liberálisan állok a témához.
De nem azért, hogy a lelkem nyugtassam, hogy nem vagyok bűnös.
Hidd el, hogy ha összejönnék valakivel, nem várnék házasságik és mindenben benne lennék, ha a másik is:D
Legalábbis ha az esküvőre gondolsz, azt nem tartom jelentősnek. Csak akkor várnék, ha a lány akar.
Sok mindent el dobok az életemből, de nem érdekel.
Nem tartozik rám, de ebből a te is csak szövegből arra tudok gondolni, hogy te sem szexeltél még de lehet tévedek.
Egy fiúnak ez ügyben talán könyebb. Hisz a nőkre azért jobban rányomulnak. Bár...
"Pedig szeretem a meséket...:) Mintha romantikus lélek lennél, versek, mesék...:D"
Nem szoktam verseket írni:) Ha írnék, az elvont lenne és a halálról szólna. Viszont nem ilyen csöpögős önsajnáltatós, de azért sátáni sem.
Mesélni viszont tudok:D
Ha kell akkor romanitkus vacsorát és hangulatot is teremteni.
Nem tudom, hogy milyen vagyok, sok milyen:D Persze ne azt gondold el, hogy van xy énem. Ezzel csak hülyéskedni szoktam, hogy pl. -845,02567 énem van.
Úgy gondold el, hogy van bennem minden darabokra törve. Káosz, rendetlenség, érzelmek, vágyak, gondolatok.
De van egy nagyon erős valami, ami mindent összetart és tudok magamon uralkodni.
Dehogy vagy defektes:D
Hánykor szoktál kelni? Mert látom, hogy jó korán válaszoltál.
Munka közben írsz vagy még nem dolgozol?:P
Na, bocsi, hogy nagyon hosszú lett:D
Írok egy tippet, hogy hogyan nézel ki csak poénból:D
1. söt haj, sötét szem, 168 cm, 60 kg
Ez volt a legelső gondolatom, amíg még semmit nem tudtam rólad. Nincs mögötte semmi. Persze.
Csak akkor én is lottozóm:P
Szóval kár volt beléd botlanom...értem én...
Akkor lehet nekiugrok másodszor, ugy már lehet előnyömre fog válni:D
Nem tudom mit képzeljek rólad...kis göndör fürtjeid is vannak?
NAgyon édi lehetsz:D
Persze, persze...örülök én ennek, de ennél valami jobb fizetésre
vágynék...lehet külföldre megyek, mert itt mindenből hiány van, legfőbbképp
pénzből:D
Az igazság az, hogy amiket leirsz magadról elég ellentmondásosak...
ahogyan azt te is irtad rólam korábban:D
SZereted az életet...de utálod a világot... ez a kettő nem passzol egybe:D
Amennyire "imádod magad"---bocs hogy idézőjelbe tettem, de tudod hogy csak
Uradat Istenedet imádd...--- szóval épp annyira nem szereted:D
NA meg ha már itt tartunk kíváncsi lennék, hogy a tetteidnek milyen hatása is van
TUlajdonképpen kezdek kicsit megrémülni...:D túl sokat gondolkodsz mások gondolatain...
Tul sok infó ez nekem és kicsit zavarosak is, de nem baj ugy látom egy csodabogárral
van dolgom:P
NEm azért irtam hogy szemetesnek használnak, hogy ne irj magadról...:) csak ugy eszembe jutott
FAntasztikus a gondolkodásod én mondom, nem is tudok belekötni:D
Azt hiszem nem nagyon vagy tisztában a kozmetikus szó fogalmával, de majd ha lesz egy kis időd
ird be a google.ba:D nem csak festékről szól a dolog ne hogy azt hidd
Fekete szem?? My GOd:D:D EGy horror film jutott eszembe... a Kör... bár te nem hasonlítassz a kislányra:D
De gondolom ez a fekete igazából a barnát akarta jelképezni..:D
Úszni mi? HÁt akkor lenne miben versenyeznünk:D MErt az nekem is megy:P
Meg minden nagyon szeretek, főleg a strandröpi... meg minden amit leirtál+ még képzelj mellé egy pár sportot
Bár én a sakkot nem sportnak mondanám...de legyen, mondjuk énsem zárkózom el attól sem, talán megvernélek:D
Mármint sakkban..:D najó:D
LAdy metal...ez aztán a találó név:D Mintha csak hozzám szólt volna:D
Szivesen megnéznélek igy kipingálva:D biztosan érdekfeszítő látvány lennél:D
Főleg ha én csinálnám:D
Én nem tartom bűnnek a festéket, persze semmi extrát nem használok, hisz az csak egy állarc,
ami nem a valóságot mutatja...egyébként nem is nagyon szorulok rá..ilyen szempontból szerencsés vagyok:P:d
ÉS hozzáteszem nem vagyok beképzelt, az egóm a "béka segge alatt" van:D
Hát azért az nem gondoltam volna hogy egy kapcsolatos sem volt...
Nekem sajnos volt egy...azt hittem az igazi lesz, de tévedtem, most mit mondjak biztos csalódást okoztam:P
"Úgy gondold el, hogy van bennem minden darabokra törve. Káosz, rendetlenség, érzelmek, vágyak, gondolatok.
De van egy nagyon erős valami, ami mindent összetart és tudok magamon uralkodni. '
TÉged valakinek rendbe kéne tenni:D ahogy elnézem...:D
SZabin vagyok még, mivel egész nyáron dolgoztam szóval most egy kis pihi van, ugyhogy ráérős vagyok:P
AZ utolsó tippeddel kapcsolatba meg csak annyit mondanék, hogy nem vagy rossz tippelő,majdnem minden stimmel:P
kicsit meglepett, lehet tényleg lottóznod kéne:D nemrossz:D
"Szóval kár volt beléd botlanom...értem én...
Akkor lehet nekiugrok másodszor, ugy már lehet előnyömre fog válni:D "
Hát ja, evolúciós előnyök teljes mértékben...
:D Aranayos vagy. És nem is kicsit optimista. Remélem azért elesni nem fogsz, ha nem lépsz tovább. Mert ha elesel, akkor bizony összetörsz. Ha viszont tovább lépsz, újabb és újabb akadályokba fogsz ütközni. Konklúzió: Jobb az neked, ha állandóan belém botlol és nem esel el. xD
Sokan mondják, hogy ne játsz a tűzzel, mert megégeted magad. Az ősember gyereke is játszott vele, amikor bedugta a húst. Meg is lett az eredménye:)
Boldogok akik játszanak, de meg nem égnek...:P
Ha nagyobb a hajam, olyankor göndör egy kicsit. Egyébként kócos, hullámos.:)
Külföldre viszont csak úgy tanácsos menni, ha beszélsz valamilyen nyelven és meg tudod értetni magad. Mert ha nem, akkor hiába működik az üzlet, te magányos leszel és net függő kocka például.
De ha beszélsz nyelveket, a szent lélek nélkül is, akkor nem tudom, hogy mi a fenét okoskodsz itt, hogy nem vagy okos:) A lehető leghasznosabb dolog ez.
"Az igazság az, hogy amiket leirsz magadról elég ellentmondásosak... "
Szeretem az ellentmondásokat:)
Kapsz te is egy feladmányt, kiváncsi vagyok, mit fogsz válaszolni rá.
Állításom: Most hazudok!
Kérdésem: Most hazudok vagy nem hazudok?
Jól gondold végig a választ:)
Én fanatikusan hiszek Istenben és szeretettel fordulok felé, tőle senki nem téríthet el.
Tehát ne aggódj, nem istenítem magam és nem emelem magamat fölé.:)
"NA meg ha már itt tartunk kíváncsi lennék, hogy a tetteidnek milyen hatása is van
TUlajdonképpen kezdek kicsit megrémülni...:D túl sokat gondolkodsz mások gondolatain...
Tul sok infó ez nekem és kicsit zavarosak is, de nem baj ugy látom egy csodabogárral
van dolgom:P"
Bocsi, gondoltam, hogy zavaros lesz.:) Van olyan is, ami direkt az:P
Igazságszerint ma csak egy mirelit pizzát kajáltam és ez sem hat rám túl jó.
Azzal, hogy létezem hatok pozitívan, vagy negatívan. Tehát befolyásollak. Ha nem csinálok semmit akkor is. Nagyon nehéz a semlegesnek maradni.
Tehát én egy "általános igazságot" próbáltam itt előadni és nem arra utalni, hogy egy brutális álatt vagyok, akiket a tettei kísértenek:DD
A bogaras sztorikba most nem mnnék bele, mert akkor még haszabb lesz, amit írok:D
Az igazság az, hogy nem nagyon szoktam magamról személyeset írni, ami elég nagy baj, mert egy szinten megöli a kommunikációt. De már javulóban vagyok.
Nekem volt egy félig troll, önző ismerősöm, aki nagy szeretettel tekintett rám lelkiszemetesnek és sokszor visszaélt a szeretetemmel. Az ilyen embbereket nem bírom, de nem írok most durvát.
"FAntasztikus a gondolkodásod én mondom, nem is tudok belekötni:D "
Köszönöm:) Akkor ugroj neki megint:DD
Egyébként fejen találtad a szöget. Tényleg nem tudom pontosan mi a kozmetikus.
Azt tudom, hogy a festésnél több dologról szól (bár az is művészet). Persze nem mindegy, hogy élőt vagy halottat. Holnap bővebben utána nézek. Ez a házi feladat :D
De azt tudom, hogy mindenféle bőrápolás, kencék ide tartoznak. Tehát a díszítés a lényege.
Azt hiszem a szakértő ebben te vagy:)
"a Kör... bár te nem hasonlítassz a kislányra:"
Honnan tudod, hogy nem? De nem hozom rád a frászt, hiába említetted meg a horrort:)
Nekem most egy másik lény jutott eszembe, de nem ugrik be a neve.
Valószínűleg nem fogok a monitorodból kimászni:) Szerintem meglepődnél:)
"Úszni mi? HÁt akkor lenne miben versenyeznünk:D MErt az nekem is megy:P "
Nekem kéz nélkül is megy. Beee:P
A legpihenetőbb, legkedvncebb úszás számomra a háton mellúszás vagy háton pillangó xDDD
Hosszútávon nem kérdés, hogy győznél. De a röviden nem hagyom magam:)
Strandröpihez már elég hideg van, de tök jó lehet.:)
Látom sok minden szeretsz és ez jó:)
De azért elérhető dolgok legyenek, ne például olyan, hogy megversz sakkban. Ami lehetetlen:D
Bár bevallom én random szoktam játszani, ne tanultam meg egy trükköt sem.
"Szivesen megnéznélek igy kipingálva:D biztosan érdekfeszítő látvány lennél:D
Főleg ha én csinálnám:D "
Ugye?:P
De nőnek azért nem szeretnék beöltözni, ha nem muszáj...
"Hát azért az nem gondoltam volna hogy egy kapcsolatos sem volt... "
Ebben azért egy picit közre játszott, hogy kockának tanultam stb...
Egyetlen kísérletem volt neten, de rosszak az emlékek. A valóságban kell élni.
"Nekem sajnos volt egy...azt hittem az igazi lesz, de tévedtem, most mit mondjak biztos csalódást okoztam:P "
Sajnálom, hogy fájt:(
Nem okoztál csalodtást:) Ugyan mivel? Ettől te még értékes vagy.
"SZabin vagyok még, mivel egész nyáron dolgoztam szóval most egy kis pihi van, ugyhogy ráérős vagyok:P "
De jó egyeseknek. Én meg csak most fogom magam hagyon hajszolni.
"AZ utolsó tippeddel kapcsolatba meg csak annyit mondanék, hogy nem vagy rossz tippelő,majdnem minden stimmel:P
kicsit meglepett, lehet tényleg lottóznod kéne:D nemrossz:D"
OK, a kedvedért veszek holnap egy szelvényt. Ha nyerek, akkor 50-50% :D
Valószínűleg akkor tényleg jól nézel ki, bármennyire van az egód a béke segge alatt;)
"TÉged valakinek rendbe kéne tenni:D ahogy elnézem...:D "
He-he jó ötlet :D Évek óta ilyen vagyok. De egyre jobb:P Biztos vannak elég kreatív ötletek ezzel kapcsolatban.
Tetszik amúgy az oldal?
Ismersz itt valakit vagy csak úgy ide tévedtél?:)
Azon gondolkodom, hogy mit lehet még rajtad megtippelni:D
Jó éjszakát, szép álmokat:)
Szia! Kocka UR:D (mivel a tisztességes neved nem tudom:D)
Hát én azt hiszem hogy nem játszok inkább, mert én előbb égetem meg magam
egyébként tudtad hogy a nők 80% előbb égeti meg magát, mint egy férfi?
Tehát hiába mondják a nőkre "ri.ancok..." ,mert még mindig több %jár rosszabbul
mint egy férfi...Nem tudom most ez hogy jött ide...csak hogy védjem a nőket:D
Szerintem a férfiak okosabbak,mint a nők, mert nem bonyolódnak fölösleges érzelmi
románcokba...tehát érzéketlenek maradnak,mindaddig amig bele nem szeretnek a nőbe,
de azt is kiheverik egy kis egyéjszakás kalanddal, szerintem.
A nők egészen másképp gondolokodnak..." najó vannak kivételek, de nagyon nem szimpatikusak
azok a nők, akik férfit próbálnak játszani...inkább mondom gusztustalannak...és kiéltnek.
Van ismerősöm külföldön tehát azzal nem lenne baj...hogy talán bekockulnék:D azt a posztot te
már ugyis betöltötted, és tudniillik én nem vagyok amolyan trónfosztóó:D
Az angollal nincs bajom, menne nekem, csak egy kicsit a szaknyelvet át kéne rágni...
"Kapsz te is egy feladmányt, kiváncsi vagyok, mit fogsz válaszolni rá.
Állításom: Most hazudok!
Kérdésem: Most hazudok vagy nem hazudok? "
Mivel azt állítod, hogy most hazudsz, az igazat mondtad.. tehát a kérdésedre a
válasz, hogy nem hazudsz...de lehet teljesen félre értelmezem..:D
Jó is az a mirelit pizza...hmmm:D Nincs ki főzzön rád? EZ súlyos hiba:D
Oké a sakkot neked hagyom, mert lehet az nem az erősségem, de a többibe nem hagynám magam:D
"Egyetlen kísérletem volt neten, de rosszak az emlékek. A valóságban kell élni. "
Mi történt? VAgy nem publikus? Nemjó tényleg neten ismerkedni...aláirom.. nem túl ésszerű dolog:D
Remélem azért nem nagyon sérültél meg, bár ha nem volt személyes kapcsolat, akkor nem lehett olyan vészes
...!?Gondolom én...., ami egyáltalán nem biztos:D
"OK, a kedvedért veszek holnap egy szelvényt. Ha nyerek, akkor 50-50% :D "
Adná az Isten:D Bár nem hiszem, hogy keresztnyhez illő dolog a lottózás:D DE tudod, Isten irgalmas is tud lenni..
a nyomorultakkal:D:D EZt nem magunkra értem ne aggodj:D
"Valószínűleg akkor tényleg jól nézel ki, bármennyire van az egód a béke segge alatt;) "
FIgyelj ez teljesen relatív...kinek mi a szép...elmondanám, bár biztosan tudod, hogy ugyanezekkel a paraméterekkel,
lehetnék egy bűnronda lány is:D (persze ISten termetménye mind szép..de azt hiszem tudod mire gondolok:D)
Egyébként meg a vonások számítanak... meg a szem... szerintem a szem mindent elmond... annyira fontos.. valakinek
a tekintetéből már tudod milyen... és persze a mosolyából..mind1 milyen a testalkata..ha sugárzó a szeme..persze ezt én férfira
értem...a nőkkel kapcsolatban nem tudok véleményezni..szerintem egy nőn minden tökéletes kell legyen, sokkal szigorubbak a férfiak mint a nők...
nagyon nagyok az elvárásaik...némelyiknek..
Ezért nincs egy épkézláb nő se:D Te milyen lányokat preferálsz? Miaz ideálod?
Persze te már tudsz rólam mindent, én meg csak itt kóválygok a sötétben:D
"Tetszik amúgy az oldal?
Ismersz itt valakit vagy csak úgy ide tévedtél?:) "
Idetévedtem...volt egy kérdésem feltettem,..aztán kezdtek érdekelni, hogy az embereknek milyen kérdéseik vannak..:D
nem tudom mért...:) Meg ha valamit tudsz, mért ne oszd meg másokkkal is, akik nem tudják...bár igaz hogy van más aki megválaszolná..
De jó érzés..:)
"Azon gondolkodom, hogy mit lehet még rajtad megtippelni:D "
Ebbe ne menjünk bele:D remélem most nem jössz, a mell, csipő, és derék mérettekkel:D
MErt akkor frászt kapok:D:D
Mély hódolatom kisassony. A kocka immár el van vetve :D
Gondolkodtam, hogy kezét csókolommal köszönjek-e, de nekem is köszönt már így egész kis gyerek, így tudom milyen érzés:)
Bár szerintem fiatalabbank nézek ki a koromnál. Volt már, hogy elkérték a személyimet és nem a rendőrre gondolok.
Valójában a tisztességes nevemet senki sem tudja, még anyukám sem. xD Na jó az utóbbi már túlzás. Úgy vélem a mondanivalóm sokkal fontosabb ennél:)
De ne aggódj, Kocka UR nem egy bűvös kocka:P Lehet majd kivételezek veled.
"A nők egészen másképp gondolokodnak... najó vannak kivételek, de nagyon nem szimpatikusak
azok a nők, akik férfit próbálnak játszani...inkább mondom gusztustalannak...és kiéltnek. "
Ennél jobban nem is tudnék veled egyetérteni, mint most. Egy nő legyen nő. Akkor is, ha túl bonyolult. Úgy van jól:) Kívül is és belül is nő legyen.
És hogy kimutassam tiszteletem, nem küldelek le sörért, hanem iszom a nevedre még egy rövidet:P
De ha itt lennél, akkor 50-50% -ban megosztanám veled a vörösbort is.:DD
Gyanítom, hogy ez a nő akkor neked nem igazán jön be zeneileg (pedig vannak nála sokkal durvábbak):
http://www.youtube.com/watch?v=n9AcG0glVu4
Persze képben vagyok, tudom én hogy másról beszélsz.
Hidd el, nem jó sokat rágódni...
"Van ismerősöm külföldön tehát azzal nem lenne baj...hogy talán bekockulnék:D azt a posztot te
már ugyis betöltötted, és tudniillik én nem vagyok amolyan trónfosztóó:D "
Most egy nagy kő esett le a szívemről :D
Bár akkor LAN party az biztos nem lesz:P
"Mivel azt állítod, hogy most hazudsz, az igazat mondtad.. tehát a kérdésedre a
válasz, hogy nem hazudsz...de lehet teljesen félre értelmezem..:D "
De ha hazudok most, akkor hogy mondhatom az igazat a jelen pillanatban, ha egyszer hazudok?
Ha igazat mondok, akkor meg miért mondom, hogy hazudok ?:D
"Jó is az a mirelit pizza...hmmm:D Nincs ki főzzön rád? EZ súlyos hiba:D "
Nincs, éhezem :DD Ha a feleségem kocka lesz, akkor pedig nem is lesz kajám soha.
De egyébként anyukám szokott sütni/főzni:) Én is szeretek főzni, csak szinte soha nem szoktam.
Egyik volt tanárom mesélte, hogy egy kocka éhen halt a számítógép előtt, mert játék közben elfelejtett enni és inni és csak a volt a fejében, hogy rekordot döntsön:DD
Elképesztő videók vannak a neten róluk:D
"Remélem azért nem nagyon sérültél meg, bár ha nem volt személyes kapcsolat, akkor nem lehett olyan vészes
...!?Gondolom én...., ami egyáltalán nem biztos:D "
Hülye voltam és hibát követtem el. De tanultam belőle. A múlt már elmúlt. Mindenesetre ha valaki érzelmileg próbál zsarolni vagy becsapni, azt kivágom:)
A te eseted sokkal rosszabb lehet:(
Szívből remélem már túl vagy rajta és rendbe jöttél.
"Adná az Isten:D Bár nem hiszem, hogy keresztnyhez illő dolog a lottózás:D DE tudod, Isten irgalmas is tud lenni..
a nyomorultakkal:D:D EZt nem magunkra értem ne aggodj:D "
Huh, most nagyon megnyugodtam akkor csak nem kerülök a pokolba:D
Amúgy is boldogok a lelki szegények (bár az pont nem erre utal csak a fordítás a szar):D
Én nem zárkózom el a szerencsjátékoktól:P De élesben nem szeretem, mert nagyot lehet bukni rajta, mint a tőzsdén. Azoknak való, akik milliókkal rendelkeznek.
Inkább megnyerem és egy részét oda adom a szegényeknek, minthogy egy celeb elszórja.
Szeretsz pókerezni? :D
"szerintem a szem mindent elmond... annyira fontos"
Akkor majd küldök neked egy képet a szememről, hogy lásd :P
Állítólag aranyos vagyok, amikor mosolygom, de szerintem nem áll nekem valami túlságosan jól.
Viszont egyetértek veled. Láttam már sok olyan embert, akiknek a szeme sem állt jól...De nem vagyok rasszista.
"szerintem egy nőn minden tökéletes kell legyen"
Ez viszont szerintem nem így van:)
Én nagyon sok szép lány láttam már, akik túl műnek néztek ki.
"Ezért nincs egy épkézláb nő se:D Te milyen lányokat preferálsz? Miaz ideálod? "
Bevallom, hogy én nem vagyok nagyon válogatós külsőleg. Minden lánynak meg van a maga egyéni szépsége. Nagyon kevésre tudom azt mondani, hogy ronda. Persze xy embernek xy hibája lehet, ami nélkül tökéletes lenne. De hát az én agyam még nem mosta ki a média és a belsőt is nézem. Szerencsére.
Összehasonlítani pedig csak úgy tudok két embet, ha ismerem mindkettőt.
Nekem az összhatás számít. Meg amúgy sincs kőbe vésve ilyen, hogy sötét haj, sötét szem, xy méretű mell és fenék, magasság stb... legyen.
Hűséges, értelmes és számomra szép legyen. Ennyi a minimum. Nyitott vagyok sok mindenre:D
A probléma megoldó képességem is jó. És úgy gondolom egy kapcsolat két emberen múlik. Olyan ember nekem nem kell, aki nem képes hűséges maradni, mert csak a jobbat keresi és mindig változatos dugásra vágyik.
És neked mi az álom pasid? :D
Erről a kocka has jutott eszembe. Nagyon rácuppantam erre a kocka témára.
"Persze te már tudsz rólam mindent, én meg csak itt kóválygok a sötétben:D "
Kérdezz nyugodtan:) És elhozom számodra a fényt:)
Ja és én is GYK függő vagyok, mint te:D
Én úgy találtam ide, hogy keresgéltem sok mindent a neten és sokszor jött be ez az oldal.
Aztán felkeltette az érdeklődésem és regisztráltam:)
Többnyire válaszolni szoktam. Az elmúlt félévben kattantam rá a kérdésekre. Neten szinte bármit megtalálok. Csak más véleményét nem.
Majd holnap írok neked egy privát üzit, hogy ne ess el a sötétben a többiken:D
"Ebbe ne menjünk bele:D remélem most nem jössz, a mell, csipő, és derék mérettekkel:D
Mert akkor frászt kapok:D:D"
Lehet én is azt kapnék :DD
Annyit viszont elárulok neked, hogy nekem nincs mellem:P Megnyugtatásnak;)
Van egy jó Bibliai idézetem:
"És monda nékik: Megjegyezzétek, amit hallotok: Amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek, sőt ráadást adnak néktek, akik halljátok."
Hát nem pont ide passzol, csak a méretekről jutott eszembe...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!