Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Belém kötnek majd az utcán,...

Belém kötnek majd az utcán, ha rock/metálos pólót hordok?

Figyelt kérdés

Szóval hallottam, hogy sokan utálják a rockereket/metálosokat, meg köcsögnek tartják őket.

Ha ilyen metálos/rockos pólóban mászkálok, fog valaki beanyázni, vagy belém kötni

2011. nov. 9. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jobban, mintha bármi másba öltözöl. (Jó, persze ebbe nem tartozik bele az, ha fiú létedre rózsaszín tüllszoknyát veszel.)

Néhányan esetleg, de minden cucc szúrhatja valaki szemét.

Ha csak egy Metalica feliratú fekete pólót veszel fel, az szerintem a kutyát nem fog érdekelni.

Ha már szöges bakancsban, olyan szakadt farmerben, amin több a luk, mint az anyag és össze-vissza zselézett és színezett séróban mégy ki az utcára, akkor már valószínűleg beléd fognak páran kötni. De csak egy szimpla póló miatt erősen kétlem, hogy pár divatmajomtól eltekintve bárkit is zavarna.

2011. nov. 9. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyad mar öket...azok csak divatmajmok.Csinald azt ami neked tetszik es ne törödj senkivel sem.
2011. nov. 9. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Előfordulhat.

13-16 éves koromig kb. így öltözködtem és csak egyszer kaptam beszólást.

2011. nov. 10. 08:11
 4/6 Macskajós válasza:
Ha a gyávaság visszatart, lehet nem Neked való ez a stílus. Amúgy meg egyetértek avval az elmélettel, hogy aki bele szokott kötni másokba, annak nincs arra szüksége, hogy rajtad metálos pólót lásson. Rosszindulatú emberek mindenhol vannak.
2011. nov. 10. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha Bp-en laksz, az se fog feltűnni skinek, ha nincs rajtad semmilyen póló
2011. nov. 12. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem fognak jobban beléd kötni, mint a rózsaszín, divatos lányokba! Max egy-két divatcsicska, ha rossz napja van...
2011. nov. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!