Mi köze egymáshoz:Sátánizmus (Sátántól eredendő? ) - Rock, rock-zene. Kiindulása, ki találta ki egyáltalán ezt a stílusirányzatot? Mindenre kíváncsi lennék!
Hát... Maximum valóban csak 22.
Az már egy teljesen másik dolgok, hogy minimum is annyi vagyok.:)
Ügyes...
Miből gondoltad?
Szívesen megérdeklődném én is, hogy te hány éves vagy, csak pl. már az illemmel, annyi gátlás lett belém nevelve, hogy már rosszul érzem magam, ha személyeset kérdezek.
De most már úgy vagyok vele, hogy kérdezek max nem válaszolsz. Többre visz.
De jó... köszi:)
A vonat nem fog kisiklani, ha Isten velünk van:P
Egyébként millyen "vallású" vagy? Már csak kiváncsiságból...
Ja egyébként, ezt a számot most találtam (általában ilyesmit hallgatok, ha jó kedvem van):
http://www.youtube.com/watch?v=d2Vg1TGl7iQ
Bár nem várok rá pozitív visszajelzést és meg sem kell nézned, mert nem hiszem, hogy tetszik. De nem baj:)
Csak gondoltam legyen egy ilyen is.
hm...(hát erre most mit mondjak? Nem olyan rossz! Kicsit nekem zajos!A stílusa kicsit elvont,tiszta fantazy,meg a csaj hangja is jó...kicsit Harcsa Veronikára emlékeztet,...ha jól emlékszem a hangjára:D
De azért ne hidd,hogy bármiről is meggyőztél volna!:D
Felekezet...mondjuk Pünkösdi, de nem érzem hogy bárhová is tartoznék, egyszerű szabad kereszténynek tartom magam, aki a Bibliára alapozva él. ÉS a látásomat leginkább a pünkösdivel tudom összehozni!
Hát te? Református?
Ugy érzem te ennél racionálisabb vagy...vagyis annak tünsz, ott tudlak elképzelni!:D bocs nem beskatulyázni akartalak!!!
Milyen igazad van:D
Enélkül a zaj nélkül viszont nehezen lehetne rámondani, hogy doom :)
Szerintem kevés ember bírja elviselni. Mert lassú, kemény és elvont. Ez a lényege.
Szimpatikus egy emberke vagy:)
A pünkösdi felekezetről jó véleményem van. Több pünkösdist ismerek, akit nagyon kedvelek.
Meg jókat hallottam róluk normális forrásból. De még soha nem mentem el élőben letesztelni őket és a tanításaikon sem rágtam át magam alaposan. Azt hiszem csak a nyelveken szólással kapcsolatban lennének vitáink.
Én is úgy vagyok, hogy nem szeretem magam bekategorizálni. Ha kérdezik, akkor max annyit mondok, hogy keresztény. De jöbb szeretem elmesélni, hogy inkább mit gondolok Istenről és arról ami a világban van.
A reformátusokkal is "elég jóban vagyok", ha lehet ezt így mondani. Velük azt hiszem az eleve elrendelésről vitatkoznék, amiben nem igazán hiszek.
Eredetileg katolikus nevelést kaptam, de már régen elfordultam attól a vallástól.
Igyekszem Jézusra oda figyelni és a többi emberre.
A szertartásoknak nem látom értelmét, legalábbis fontosank nem tartom őket. Nem hiszem, hogy kizárólag xy vallással lehet Istenhez eljutni.
Egyik, de súlyos hibám lehet, hogy túlságosan nyitott vagyok mindenre.
Persze a mindent ki kell próbálni gondolkodást nem támogatom.
A racionális jelzőt mindig bóknak veszem:) De az érzelmeket sem üldözöm vagy vetem meg.
Filmek terén viszont kifejezetten kedvelem ezt a zenei stilust, tökéletes hatást nyujt...nagyon ott van!
Te se vagy olyan rossz fej! De hagyjuk a bókokat!:P
Szóval a nyelveken szólással kapcsolatban..
HÁt igen biztosan, mert énis szólok nyelveken, de hidd el
nincs ezen mit vitázni, ez egy jó dolog!:-)
És akkor mégis ha nem tartozol sehová sem, hová jársz
Istentiszteletre? Vagy megoldod otthoni légkörben:??
Énis Katolikus neveltetést kaptam...minden vasárnap templom,
énekkar,...meg minden ami kell:D de sose éreztem,
hogy oda tartoznék. Aztán meg is bizonyosodtam róla,
miután átrágtam magam a hitelveken....
A nyitottsággal nincs semmi baj, bár az emberekkel jobb
vigyázni, nem mindegy kihez vagy öszinte...pláne nem ebben
a világban!!
Én elhiszem, hogy egy nagyon jó dolog :D
De valahogy még soha nem tapasztaltam ilyesmit. És nem igazán tudom elképzelni, hogy hirtelen más nyelveken kezdjek beszélni. Az igazság az, hogy másokat sem láttam még így.
És meglepődnék, ha valaki megragadná a vállamat és elkezdne pl. latinul beszélni. Előszőr viccnek gondolnám. Ha pedig rángatózna és világítana mellé a szeme, akkor meg rosszat sejtenék.
Ezt inkább vedd poénnak. Nem hiszem, hogy bolond emberek csinálnak ilyet. Valószínűleg elkézpelni is rosszul képzelem el. Hisz azért, mert nem tapasztaltam, még lehetséges.
Egyébként nem ijeszt el senki, akiknek ilyen élménye volt. Inkább szívesen végig nézném. Sőt még sízvesebben élném át.
Bár engem a "boldogság" érzése felzaklat. Persze nem irigy vagyok, a sajátomra gondoltam. Szeretem, ha másoknak jó és nem szenved senki.
Sőt ha elképzelem, hogy a gép előtt valaki forog a székben és boldogan beszél nyelveken, az inkább jó érzéssel tölt el. De magammal valamiért nem tudom elképzelni ezt.
Én egy kicsi eldugott katolikus templomba járok a családommal (még a mai napig), ami a közelben van. Többnyire katolikusok, de szerintem inkább csak vallásoskodnak. Bonyolult a helyzet.
Mondjuk úgy, hogy az evangélium miatt járok oda és megszokásból. Gondolkodni. Meg nyerek belőle annyit, hogy ismerni fogom az ő gondolkodásukat.
Én inkább otthon oldom meg a dolgokat.
Sokszor akartam már elmenni gyülikbe, de sajnos nem lehetséges egyelőre.
:DD
Az énekkar nem rossz. A pici gyerekek meg még aranyosak is.Én mondjuk soha nem szoktam énekelni. Zuhányzás közben sem. Maximum magamban.
Amúgy jobb szeretem a hárfát vagy gitárt, mint az orgonát.
Ne aggódj:)
Senkiben sem bízom 100% -ban, még magamban sem.
Többnyire őszinte vagyok, de a legmélyebb titkaim az enyémek és nem ásom magam alatt a gödröt.
Persze aki hibátlan, miért ne lehetne mindig őszinte?
1. Nem vagyok hibátlan.
2. Ismerem az embereket.
Szabad megkérdeznem, hogy te hány %-os válaszoló vagy?:)
Ja és ha már a filmeket említetted, van rockeres filmem :D
De nem hiszem, hogy érdekel:P
Te budapesti vagy?
Hát a gép előtt nem szoktam forogni és nyelveken beszélni:D
Inkább mikor letérdelek az ágyam mellé és imádkozok, akkor
szokott... A gyüliben sem mindig, csak amikor ténylegvalamit
buzgón kérek, vagy ha egyszerűen csak a Szentlélek ugy adja!
Nekem nagyon nehéz volt kiszakadni a katolikusságból, mert a szüleim
nem vették jó néven! De meg kellett hozzam ezt a döntést!
Mert az én életemről van szó!
Mért nem lehetséges elmennyél más gyülibe?
(Ha szabad kérdeznem...)
Én sem szeretem az orgonát...mindig ifjúsági énekkarba jártam
ahol gitár volt! Csak azért jártam igaziból, mert nagyon
szeretek énekelni...bár a hangom nem a legjobb, de akkor
is nagyon szeretek...
Szóval vannak mélységes titkaid:D tudtam én...a kaszás gyilkos
:D csak viccelek, biztosan egy szörnyen visszahúzódó, kis
szemüveges srác vagy, aki próbálja az eldugott kis életét élni
...persze ez is csak vicc:D
Hány %-os vagyok? Hát érzelmekben 100%-os főleg mostanában
Agyilag: hát remélem súrolom az alsó határt...:D
Tudom hogy nem erre értetted a kérdést:D de ugysem
az számit, hogy ki szerint hány százalékos vagyok!
Hanem a valódi értékek! Ezek a fontosak!:-))
Hát tényleg nem érdekel a rockeres filmed:D inkább fantazy, kaland,
vigjátékos vagyok!Ezek közül is csak a jó fajták érdekelnek:P
És Butapesttől nem messze lakom! Hát te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!