Ha Freddie Mercury még mindig élne, még mindig zenélne?
Figyelt kérdés
A Queen-ben? Vajon mekkora zenék születtek volna még?2012. aug. 30. 10:00
1/5 anonim válasza:
Már biztos, hogy nem énekelne (saját hangból). Egy énekes minél öregebb, annál jobban megy el a hangja. Hallgass meg példának egy Omega számot. Kóbornak is sokkal gyengébb mára a hangja, mint mondjuk '67-ben. Szerintem már nem lett volna olyan sok híres száma, hisz már a halála idején is más volt a "trendi". Ettől persze aki szerette, azokat a számokat is szerette volna.
2/5 anonim válasza:
Szerintem biztosan. Bár lehet már nem a Queenben. Énkinézem belőle hogy simán David Guettával is összeállna ha ma élne :D
mellesleg egyszer azt nyilatkozta hogy ha megunják az emberek Queent, elmegy sztriptíztáncosnak :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem talán:) Vagy csak néha összeállna a Queen, de úgy koncertsorozatot lehet már nem
5/5 anonim válasza:
Biztosan zenével foglalkozna, ha nem is a Queenben de valahol tuti. Interjúkban is elmondta, hogy eljon majd az a kor amikor cikis lenne ugrabugralni es fel ala rohangálni a színpadon mint akkoriban mert akkor is mar a 40hez közelített korban. De a zene az amivel foglalkozna, pl opera irányában is mozgott, érdekelte mindig is a balett. Mindig az új irányzatok érdekelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!