Tenyleg van olyan szam, amit Freddie Mercury azutan irt meg, miutan megtudta, hogy hamarosan meghal?
Figyelt kérdés
Hallottam valakitol es kivancsi vagyok, hogy melyik az a szam...illetve a szovegere, de az mar menni fog googlebol is:)2011. jún. 26. 21:29
1/8 anonim válasza:
Elég sok olyan dal született akkor, amikor tudta, hogy beteg. De amikor már nagyon rosszul volt, akkor még olyan dalokat énekelt fel többé kevésbé, mint a You Don’t Fool Me, az A Winter’s Tale és a Mother Love. Meg a These Are the Days of Our Lives klippjén dolgozott az utolsó napokban.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, az utolsora raakadtam en is meg szerintem a Bohemian Rhapsody-t is ilyen alapon irta.
2011. jún. 27. 21:39
3/8 A kérdező kommentje:
Azert koszonom a valaszt!:)
2011. jún. 27. 21:39
4/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy mikor írta, de a Show Must Go On olyan, mintha a saját halálát írta volna meg benne (hangulatra is).
5/8 anonim válasza:
A Bohemian Rhapsody még a Queen egyik első nagy slágere volt a '70-es évek közepén, úgyhogy az még messze van.
6/8 anonim válasza:
Hát én is úgy tudom ,hogy az utolsó amin dolgozott a These are the days of our lives klippje ,de ott már látszik rajta ,hogy mennyire beteg ,de mivel a made in heaven-t utánna fejezték az eggyütes 3 tagja valószínű ,hogy ezeket a dalokat énekelte utoljára bár megjegyzem a lelkesedése csüggedése még a These are the days of our lives klppjén sem látszik egy szemernyit sem:D
7/8 anonim válasza:
A The Show Must Go On-t nem ő hanem a Queen dobosa, Roger Taylor írta, szóval nem Freddie közelgő haláláról szól. de mint ahogy már a Queen tagjai ezt többször is megaszonták, dalaiknak sokszor értelme volt, így ez is egy új értelmet nyert Mercury halála után.
Egyébként a legutolsó dal amit Mr. Mercury elénekelt - illetve nem is tudta már befejezni - az a Mother Love volt. Hihetetlen szomorú szám.
8/8 anonim válasza:
úgy értem: "dalaiknak sokszor KETTŐS értelme volt" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!