Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ugye milyen király a One...

Ugye milyen király a One Direction?

Figyelt kérdés

Én imádom őket, mert naon cukrok....;)))$$$$$$ grrrrr;DDD$ Elolvadok tőlük, szenvedélyesen imádom őket mert naon teheccségesek, naon jó a hangjuk és kedves aranyos srácok.

Már 2011 eleje óta imádom őket és szinte csak azt halgatom. Halgatok még justin biebert, selena gomezt, fluort, sp-t, lmfao-t, miley cyrust és david guettát is. Mit gondoltok ? ;)$

2012. aug. 28. 10:05
 261/274 anonim ***** válasza:
80%
Sehol nem király, gáz banda
2012. szept. 25. 14:44
 262/274 happyday ***** válasza:
64%
Ügyes kamu-kérdés,de ők bénák és langyosak,mint a legtöbb pop-zenész.
2012. okt. 7. 10:53
 263/274 ~Thuglife~ ***** válasza:
60%
HOL EGY PISZTOLY? o.O ezek csak a cuki pofi miatt futottak be..pár év múlva meg, Bye-Bye..
2012. dec. 7. 18:49
 264/274 anonim ***** válasza:
100%

igazából nekem tök 8 h mit szeretsz, ha neked az a király akkor legyen :)

de, a one direction annyiból áll h elzenélgetnek, de csak azért mert "helyesek"... azért futtatja őket a média mert ez kell a sok kis tinip*csának, tisztelet a kivételnek.

sztem amiket felsoroltál, JB, SP, Fluor, LMFAO, Miley, Guetta, ez mind csak szenny... még Guetta annyira nem is, mert vannak jó számai :D de nem a stílusom.

akiket felsoroltál mind csak annyiból állnak h helyesek6 szépek utána meg puff hirtelen eltűnnek mint a kámfor.

2013. jan. 17. 15:13
 265/274 anonim ***** válasza:
100%
már a 15. vagy hányadik oldalnál bevallotta, hogy KAMU.
2013. jan. 21. 08:42
 266/274 Tóth Szabolcs (RoMe ***** válasza:
100%

jó kis elfoglaltság ezt olvasni kb.1 óráig elvoltam vele

ui.:tudom hogy KAMUKÉRDÉS

2013. jan. 26. 15:58
 267/274 anonim ***** válasza:
100%

Ez a zene sz@r.most miért kellett ezt megkérdezni,hogy mit gondolunk ezekről??Azt hallgatsz,amit akarsz,nem értem,minek kell az,hogy most mindenki írja,hogy ők sz@rok meg minden.Ha neked tetszik,nem kell mindenkitől megkérdezni a világon,hogy mit gondolnak róla.ez a kérdés értelmetlen volt.Ráadásul minek kellett ennyi helyesírási hibát elejtened??

halgatom=hallgatom

teheccségesek=tehetségesek

Justin b meg még a 1D-nél is rosszabb!!!Fluorról és SP-ről meg már ne is beszéljünk...

2013. jan. 26. 16:32
 268/274 anonim ***** válasza:
szerintem meg igaza van...amit a one dilinyósok nyomatnak az OLYAN messze van a raptől, a rocktól, de bakke még a punktól is, hogy az már hajmeresztő!!!! amúgy meg jóizlésű ember nem hallgat ilyen szutykot, de izlések és izlésfivamok. Szerencse hogy nem vagyunk egyformák, mert akkor az első órában elkelne minden jó koncertre a jegy...
2013. febr. 2. 17:46
 269/274 Tóth Szabolcs (RoMe ***** válasza:

KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS

A kérdező mondta meg.

KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS

2013. febr. 10. 14:16
 270/274 anonim ***** válasza:

Most nyomhatsz a válaszomra egy "Nem hasznos"-at, de te kérdezted, hogy mit gondolunk róluk. Szerintem nem egy nagy szám. Én rocker vagyok, az az igazi zene! Meg a Metal! De persze elfogadom a rendes hangszerekkel kreált zenét, pl. Népzene, Blues, Funk, Jazz, stb....én nem szeretem az ilyen gépi "zenéket". Szerintem ez nem zene. A zenét és a szöveget is egy másik ember írta meg helyettük, még frontemberük sincs. Olvadozzatok csak tőlük, bálványozzátok őket, sokra nem mentek vele. És mindezt azért, mert "cukcsik". A nagy lóf@szt.

És bocs, hogy felkavartam a tini lányok többségének érzelmi világát. Szép napot!

2013. máj. 6. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!