Ugye milyen király a One Direction?
Én imádom őket, mert naon cukrok....;)))$$$$$$ grrrrr;DDD$ Elolvadok tőlük, szenvedélyesen imádom őket mert naon teheccségesek, naon jó a hangjuk és kedves aranyos srácok.
Már 2011 eleje óta imádom őket és szinte csak azt halgatom. Halgatok még justin biebert, selena gomezt, fluort, sp-t, lmfao-t, miley cyrust és david guettát is. Mit gondoltok ? ;)$
igazából nekem tök 8 h mit szeretsz, ha neked az a király akkor legyen :)
de, a one direction annyiból áll h elzenélgetnek, de csak azért mert "helyesek"... azért futtatja őket a média mert ez kell a sok kis tinip*csának, tisztelet a kivételnek.
sztem amiket felsoroltál, JB, SP, Fluor, LMFAO, Miley, Guetta, ez mind csak szenny... még Guetta annyira nem is, mert vannak jó számai :D de nem a stílusom.
akiket felsoroltál mind csak annyiból állnak h helyesek6 szépek utána meg puff hirtelen eltűnnek mint a kámfor.
jó kis elfoglaltság ezt olvasni kb.1 óráig elvoltam vele
ui.:tudom hogy KAMUKÉRDÉS
Ez a zene sz@r.most miért kellett ezt megkérdezni,hogy mit gondolunk ezekről??Azt hallgatsz,amit akarsz,nem értem,minek kell az,hogy most mindenki írja,hogy ők sz@rok meg minden.Ha neked tetszik,nem kell mindenkitől megkérdezni a világon,hogy mit gondolnak róla.ez a kérdés értelmetlen volt.Ráadásul minek kellett ennyi helyesírási hibát elejtened??
halgatom=hallgatom
teheccségesek=tehetségesek
Justin b meg még a 1D-nél is rosszabb!!!Fluorról és SP-ről meg már ne is beszéljünk...
KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS
A kérdező mondta meg.
KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS KAMUKÉRDÉS
Most nyomhatsz a válaszomra egy "Nem hasznos"-at, de te kérdezted, hogy mit gondolunk róluk. Szerintem nem egy nagy szám. Én rocker vagyok, az az igazi zene! Meg a Metal! De persze elfogadom a rendes hangszerekkel kreált zenét, pl. Népzene, Blues, Funk, Jazz, stb....én nem szeretem az ilyen gépi "zenéket". Szerintem ez nem zene. A zenét és a szöveget is egy másik ember írta meg helyettük, még frontemberük sincs. Olvadozzatok csak tőlük, bálványozzátok őket, sokra nem mentek vele. És mindezt azért, mert "cukcsik". A nagy lóf@szt.
És bocs, hogy felkavartam a tini lányok többségének érzelmi világát. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!