Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ugye milyen király a One...

Ugye milyen király a One Direction?

Figyelt kérdés

Én imádom őket, mert naon cukrok....;)))$$$$$$ grrrrr;DDD$ Elolvadok tőlük, szenvedélyesen imádom őket mert naon teheccségesek, naon jó a hangjuk és kedves aranyos srácok.

Már 2011 eleje óta imádom őket és szinte csak azt halgatom. Halgatok még justin biebert, selena gomezt, fluort, sp-t, lmfao-t, miley cyrust és david guettát is. Mit gondoltok ? ;)$

2012. aug. 28. 10:05
 231/274 okoska:) ***** válasza:
3%

chrishu válasza:

The wanted sz@r? Egy legendát sz@roztál le! Többre vitték mint az one direction! (na persze-.-, nagyon semmire se vitték, kiadtak pár dalt és nagyon nem lehet róluk semmit se hallani, az 1D egy csomó rekordot döntött már és fog is ;D)

és mi előtt lepontoztok én egy directioner vagyok, mondhatni a kedvenc bandám a One Direction, és nem szeretem ha lebuz.zzák meg ilyesmi.. DE!! hallgatok green dayt, kornt linkin parkot, beatles, coldplay, foo fighters.. stb. de justint is.. :D én szeretek mindent és feleslegesnek tartom a zene izlésről szóló vitákat.. egy banda van amit utálok, de akik azt hallgatják egézsségükre (the wanted) :)

ja és még valami, azt sem értem (és tudom hogy kamu) ha egy directioner le h.lyézze és azt mondja hogy egye ki a rák (:D), (mert tényleg van ilyen megszállott) .. szerintem én egészségesen rajongó vagyok.. na mindegy.. csak ennyit szerettem volna:))

15/L

2012. szept. 1. 12:53
 232/274 okoska:) ***** válasza:
4%
*(és tudom hogy kamu a kérdés)
2012. szept. 1. 12:54
 233/274 anonim ***** válasza:
100%

chrishu, Nem ez az a 24%-os kis csaj akiről beszéltél?o.O

Az előző kommenthez, meg... no commentxD 1. Kicsit szembe köpted magad, mert ha tényleg ennyire nem érdekelne, ha valaki a wantedet hallgatja, nem húztad volna le már az elején. 2. Nem vitték sokra? A 1D pár év múlva elfelejtik az emberek, mert kiöregednek, és a média már nem fogja őket nyomatni. Majd jönnek az új tini bálványok. De a Wanted az örök sláger, mert ők igazi tehetségek voltak. Az ő zenéjük igazi. És nem az számít, hogy mennyi dalt adnak ki. Igaz, tényleg lehet, hogy a 1D több számot adott ki, de nekik egy albumukban nincs annyi jelentés, mint a Wanted-nek egy számában...

2012. szept. 1. 13:00
 234/274 anonim ***** válasza:
100%
"Okoska" elég baj, hogy ilyen jó bandákat mint a green day és linkin park egy helyen emlegetsz azzal a nagy hordó szar 1d-vel!
2012. szept. 1. 13:19
 235/274 anonim ***** válasza:
100%
Na itt van "okoska:)" ez one direction-ös gyökér :D
2012. szept. 1. 13:23
 236/274 chrishu ***** válasza:
100%

Nem ő az mert okoskának kint van a neve és a másikat levittük 11-re...

okoskának pedig: No comment...

2012. szept. 1. 13:57
 237/274 anonim ***** válasza:
100%
De úgy látszik jól csináltam...
2012. szept. 1. 18:42
 238/274 okoska:) ***** válasza:
4%

"De a Wanted az örök sláger, mert ők igazi tehetségek voltak." Voltak? már nem azok? :D És amúgy én is szánalmasnak tartom aki csizik meg h-t rak minden végére. én nem szoktam így beszélni facebookon és twitteren sem. ( ők a tini r.bancok, nem azok akik 1D hallgatnak)

Sajnálom ha ízlésen vitatkoztok/vitatkozunk.. Ez az ami gyerekes..

Még a tucc-tuccos zenéknél is jobban utálom a the wantedet, és nekem is volt olyan időszakom amikor lenéztem azokat az embereket akik a the wantedet hallgatják. Már nem!, de attól még utálom a the wantedet..

Amúgy megmondanátok nekem hogy miért olyan r@hadt nagy legendák azok a srácok?? köszi.

És igen, emlegetem a linkin parkot, greendayt, a one directionnal együtt., mert mind együttes és szeretem. Ezek és az elöbb említett bandáknak is nem egy cd-jük van már meg nekem..

2012. szept. 1. 20:43
 239/274 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a the wanted-et se.... Egyszerűen nem tetszik a zenéjük és a tagok így nem is foglalkozok vele
2012. szept. 1. 23:27
 240/274 anonim ***** válasza:
83%
amúgy a one direction is tuc-tuc zene okoskám :)
2012. szept. 1. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!