Szerinted a one direction ratyi zenét játszik?
Figyelt kérdés
Nálunk azt mondják, hogy olyanok mint 5 justin bieber csak annál gagyibbak ezenkívül divatmajmok, melegek, nyomorékok és dögevőek.2012. aug. 27. 13:47
1/18 anonim válasza:
Azt se tudom, de most egy rohadt jó kis A.C.A.B. szám megy itt, hallgasson mindenki NS zenét:P
2/18 anonim válasza:
Igazuk van. Mármint nem a szó szoros értelmükben, de kábé én is ezzel tudnám őket jellemezni.
3/18 A kérdező kommentje:
ez az én véleményem is
2012. aug. 27. 13:55
4/18 anonim válasza:
Igazuk van, de ilyen mindig is lesz.
Ha nem tetszik ne hallgass ilyen zenét.
Rádióban és TV-ben úgyis csak a hulladék zene megy.
Ha annyira ellenük vagy, írsz mindenhová, hogy milyen gagyik, bénák, melegek... azzal csak arra lehet következtetni, hogy irigy vagy rájuk, szóval hagyd a fenébe, és hallgass normális zenét.
5/18 anonim válasza:
NEM! Szerintem nagyon jó dalai vannak, de ez ízlés kérdése, van akinek tetszik, van akinek nem.
6/18 A kérdező kommentje:
elnézést kérek minden meleg személytől hogy hozzájuk hasonlítottam ezket a dögevőeket
2012. aug. 27. 14:04
7/18 anonim válasza:
Nincs igazuk! Nagyon jóóó az 1D <3
8/18 chrishu válasza:
Jah szerintem is tök gyenge médiagyártmány
10/18 anonim válasza:
Mi az a one direction? *Bitch please*...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!