Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted a one direction...

Szerinted a one direction ratyi zenét játszik?

Figyelt kérdés
Nálunk azt mondják, hogy olyanok mint 5 justin bieber csak annál gagyibbak ezenkívül divatmajmok, melegek, nyomorékok és dögevőek.

2012. aug. 27. 13:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
15/L Olyan ingert váltanak ki belőlem, hogy fölkötném magam. :)
2012. szept. 1. 21:38
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem tudom, nem jön be sem a zenéjük, a külsejük meg aztán főleg.. de nem utálom, egyszerüen l*szarom.. ennyi.. mért foglalkozzakegy olyan együttessel akik nme tetszenek? O.o inkább a jó kis rock.. annál nincs jobb :D
2012. szept. 8. 00:19
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Eléggé, de ez látszik a rajongóikból is.
2012. szept. 24. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
A One Direction a legkirájabb együttes a világon náluk nincs jobb főleg a szar rockzenéket űbereli
2013. jan. 1. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kövesi Petra, te már nagyon régóta bököd a csőröm... de mi az h szar rock zene? van aki azt szereti van aki az 1D-t. én pl utálom az 1D-t de sose mondok olyat h milyen tiszta szar, csak ha kérdezik... mert igen sztem az. de nem hangoztatom mert nekem is rosszul esne ha vki azt mondaná h a Green Day milyen szar.
2013. jan. 17. 15:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Na ja.. Előzőnek igaza van.. Én sem szeretem (mondjuk a Green Day-t sem) de nem mondom,b.szus, mindenkinek más az ízlése, szrencsére nem vagyunk 1formák..
2013. jan. 17. 23:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem tennék ilyen megjegyzéseket, hogy a rockzene szar, és hogy a 1D a világon a legjobb együttes-már bocs de ez oltári nagy butaságra vall.

Mindenkinek más-más az ízlése, és a rockzene egyáltalán nem szar, maximum még nem hallottál jó rockszámot. (Bocs de én most úgy gondolom, hogy ezt leírtad az alapján, hogy hallottál kb 10 rockszámot... :P )

A One Direciton pedig egyáltalán nem a legjobb együttes a világon. Csak 5 kisfiú, akiket valaki hátulról nyom előre, hogy minél több pénzt keressen a semmitmondó számaikkal, és a tinilányok szerint "cuki" fejükkel.

2013. máj. 19. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát persze. Borzalmas tini ratyi nyenyenye undorító borzalmas føshalmaz.
2017. nov. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!