Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi történt a VIVA-val?

Mi történt a VIVA-val?

Figyelt kérdés
Láttam a youtube-on, hogy 2004-ben, amikor itt volt a Slipknot, akkor adták az interjút rajta, s a sarokban is ott volt "Rock in Rio még 3 nap", sok ilyesféle videót találtam, nem csak a magyart, e szerint régebben normális zenét adtak rajta? Vagy csak néhanapján? Nagyon érdekelne a válasz, a világ volt régen más, vagy csak a csatorna?

2012. aug. 27. 22:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy kezd kimenni a divatból??? SOSEM VOLT DIVAT ZENE ÉS NEM IS LESZ SOHA!!!!!!!!!! Amúgy meg miről is beszélünk?? Miért sz*r??? Azért mert a Top 200-as Billboard toplistán 1. helyezést ért el az All Hope Is Gone Album??? Vagy mert Corey most nemrég 2013-ban elnyerte a legjobb férfi énekes díjat?? Vagy mert 2013-ban a Slipknot kapta a legjobb élő együttes díjat??? Szeretnétek ti ilyen szarok lenni kis mocskok!!!!!!!!! Meg milyen 10-15 éves b*zik hallgatják akik keménynek hiszik magukat??? Én 17/F vagyok és sem divatból sem pedig keménykedésből hallgatom a SlipKnoT-ot!!!!!! Szánalmasak vagytok!!!!!! Nem sátánisták,csak a rohadt média megvádolta őket és ezért ők megírták a The Heretic Anthem számot ami valóban sátánista dalszöveget tartalmaz,de ez is csak egy nagy Fuck OFF a médiának ti szerencsétlen gyökerek!!!!!!! Előbb olvassatok már utána a dolgoknak mielőtt elkezdtek vádaskodni!!!!!! Írd be b*zdmeg a Google-ba hogy Slipknot dalok jelentése és kattolj a felsőre és olvasd el!!! (Ha egyáltalán tudsz olvasni te kis sz*ros) Azt ugatod hogy a 10-15 éves "búzik" (helyesírás level 99999999) hallgatják. Ilyen IQ szintel egyből levágtam hogy max 12 vagy!!!! Ne itt trollkodjál te kis sz*rrágó hanem takarodjál Minimax-ot nézni oszt fikázzad a Cartoon Network-öt hogy márpedig a Minimax sokkal jobb mesét csinál!!!!! Ne itt verd magad!!!!
2013. júl. 29. 09:54
 22/22 Hurrykanka válasza:
Szerintem MOST AZONNAL tessék befejezni ezt az egészet. Akinek nem tetszik a banda, vagy csak ki akar lógni és okosat játszani ezen az idióta oldalon az menjen máshova vagy homokozóba játszani, amelyik szimpatikus. Kedves 3. kommentelő, ha neked se tetszik elmehetsz, nem fogsz hiányozni, előtte tanulj meg írni utána pofázzál, szerintem mindenkinek ez jobb lenne :)
2017. dec. 29. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!