Mi történt a VIVA-val?
Figyelt kérdés
Láttam a youtube-on, hogy 2004-ben, amikor itt volt a Slipknot, akkor adták az interjút rajta, s a sarokban is ott volt "Rock in Rio még 3 nap", sok ilyesféle videót találtam, nem csak a magyart, e szerint régebben normális zenét adtak rajta? Vagy csak néhanapján? Nagyon érdekelne a válasz, a világ volt régen más, vagy csak a csatorna?2012. aug. 27. 22:15
11/22 anonim válasza:
Vagy aranyeret az agyad helyén.
12/22 anonim válasza:
ne pofázz már inkább szopizd le corey fäszát
13/22 A kérdező kommentje:
Na, az én figyelmemet is felkeltetted
Mégis mit képzelsz magadról? Milyen jogon szidod őket? Ki vagy te? Mit csináltál te, amiért jogod lenne őket szidni?
2013. jan. 25. 19:45
14/22 anonim válasza:
Jogomban áll a sátánista férgeket üldözni , ezt a corey-t meg kéne égetni máglyán , a tűz majd megtisztítja.
15/22 anonim válasza:
És egyébként is szánalmasan szar a slipknot.....
Ratyi férgek akik abból élnek meg hogy más együtteseket szidnak a koncertjeiken , de justin biebert megvédik.
Dögöljön meg az ilyen .
16/22 anonim válasza:
De nagy ennek a ratyimatyinak a szája.
18/22 anonim válasza:
Semmi , a slipknot kiment a divatból ennyi az egész , egyenes az útjuk a süllyesztőbe
19/22 anonim válasza:
a vivával semmi , a slipknot egy szar pont a vivára való ratyi zene
20/22 anonim válasza:
A slipknotból amúgy is akkora tehetség árad mint a többi vivás zenéből , a slipknotot meg a stylistok , dalszövegírók és szponzorok beállították viva szintjére.
Meg egyébként is már lecsengett kiment a divatból, a zenéjüket meg eladják 10-15 éves buzíknak akik keménynek hiszik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!