Mi történt a VIVA-val?
Régen jobb volt. Több zene ment, változatosabbak is voltak, akkor még szerettem nézni. Akkor kezdődtek a gondok, amikor a külön rap és rock/metál műsorukat megszüntették. Emlékszem, még trance is ment rajta :D Most meg...
Igazából átálltak arra, hogy tinisztárokat neveljenek ki, mert sok pénzt hoz. Meg a 2 'nagy' kereskedelmi csatorna kinevelt sztárjainak videóit is kell valahol adni...
De szerintem az emberek zenei ízlése is megváltozott, elég rossz irányba (ezalatt az erős többséget értem). Emlékszem, általános iskolás koromban az iskolában voltak rapperek, rockerek, pár poppos, meg mindenféle, színes volt az egész közeg. Most meg vannak ezek a sorozatgyártott diszkósok... Mondom ezt úgy, hogy a trance a kedvenc stílusom. Én sem vagyok öreg (20), de azért nagyot változott pár év alatt ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!