Milyen elektromos gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Egy éve tanulok egy klasszikus gitáron, de szeretnék venni egy elektromos gitárt is. Max. 50 ezret tudnék rákölteni. Ilyen árkategóriában lehet találni 10-15 wattos erősítőt, és egy Les Paul formát?2012. aug. 24. 12:21
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ennyiért használtan lenne érdemes, újban nagyon az alja kategória az, amit megkapsz.
4/5 anonim válasza:
Én se tanulok olyan régota és van elektromos gitárom. Szerintem vegyél egy tenson californi series-t nekem is ilyenem van kezdőknek pont megfelel és ezekhez vannak gyártva a zar-10 15w erősitök. Nekem ilyen felszerelésem van, és nagyon bejön, általában egy csomagba szokták adni. (50ezer alatt van az ára. És később vehetsz már gibson, vagyha megtetszik ez a fajta forma akkor fender stratocaster is vehetsz, csak ezeknek már húzós áruk van. Esetleg egy tele-gi, vagy tele caster, de azok se olcsók.
5/5 anonim válasza:
Utolsó, ha nem régóta tolod, ne adj tanácsot..vagy legalábbis ne írj hülyeségeket. Amit írtál gitárt, az szar, 50ből lehet értelmeset is kapni. a tele-gi, az mi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!