Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt vegyek?

Milyen elektromos gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Egy éve tanulok egy klasszikus gitáron, de szeretnék venni egy elektromos gitárt is. Max. 50 ezret tudnék rákölteni. Ilyen árkategóriában lehet találni 10-15 wattos erősítőt, és egy Les Paul formát?

2012. aug. 24. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben vennék egy olcsó Cort gitárt és mondjuk egy Micro Cube erősítőt. Ha tudod akkor használt erősítőt és gitárt vegyél.

[link]

[link]

2012. aug. 24. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tudsz*
2012. aug. 24. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennyiért használtan lenne érdemes, újban nagyon az alja kategória az, amit megkapsz.
2012. aug. 24. 16:13
 4/5 anonim válasza:
Én se tanulok olyan régota és van elektromos gitárom. Szerintem vegyél egy tenson californi series-t nekem is ilyenem van kezdőknek pont megfelel és ezekhez vannak gyártva a zar-10 15w erősitök. Nekem ilyen felszerelésem van, és nagyon bejön, általában egy csomagba szokták adni. (50ezer alatt van az ára. És később vehetsz már gibson, vagyha megtetszik ez a fajta forma akkor fender stratocaster is vehetsz, csak ezeknek már húzós áruk van. Esetleg egy tele-gi, vagy tele caster, de azok se olcsók.
2012. szept. 2. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha nem régóta tolod, ne adj tanácsot..vagy legalábbis ne írj hülyeségeket. Amit írtál gitárt, az szar, 50ből lehet értelmeset is kapni. a tele-gi, az mi?:)
2012. szept. 2. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!