Vettem egy elektromos gitart, mar faj a hatam a gornyedestol mert az olembe fogtam es ultem, nincs penzem pantra, ezert le vagtam egy taskamet es azt ra raktam. Attol felek hogy ahol a csavarok vannak ott el torik. Van ertelme aggodni vagy hulyeseg?
Figyelt kérdés
Legend Stroacaster gitar,tenyleg egesz jo allapotban,egy 3 karc van rajta ossz-visz,de na hasznalt is meg feltem ettol a problematol2012. aug. 21. 17:14
1/4 A kérdező kommentje:
Jah meg annyit hogy hasznaltan vettem,de tenyleg jo allapotban
2012. aug. 21. 17:15
2/4 anonim válasza:
Én is a táskámét használom 1 éve simán megállj a helyét. Egyik barátom elvitte a hevedert, azóta sem kaptam vissza.
3/4 A kérdező kommentje:
-.- tehat ez egyenlo = ne feljek,vagy hogy szedjem le most azonnal.a gitarnak a testan felul van az a kis vekony resz azt feltem hogy le torik
2012. aug. 21. 20:53
4/4 ChrisM válasza:
Hogy törne már le...? Lehet hogy csak én nem értem az összefüggést, de szerinted a hevedert nem ugyanoda rakod? Azért van ott az a csavar a szarván a stratoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!