Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit csináljak, ha ilyen...

Mit csináljak, ha ilyen vagyok 12 évesen?

Figyelt kérdés
Az iskolában majdnem mindenki különcnek és melegnek néz (de nem vagyok az) mert nem techno-t hallgatok hanem metalt meg rockot (pl. Dream Theater), évek óta rajzolok és írok, és sokat olvasok, a suliban is. Nagy rajongója vagyok a Gyűrűk Urának és a Doctor Who-nak. A Youtube-on egy barátommal videózunk Minecrafton (ugyanez a csatornanév). Mit csináljak hogy elfogadtassam magam és ne szóljanak be?

2012. aug. 16. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Átlagos, önmagát különlegesnek tartó, népszerűtlen kiskamasz vagy.
2012. aug. 16. 22:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük. Azt csinálsz amit akarsz és olyan zenét hallgatsz ami neked tetszik, ez a normális. Ha nekik ez nem tetszik hát velük van a baj.
2012. aug. 16. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Édes Istenem már ezek miatt is kinézik az embert?

Ilyenkor adok hálát az égnek hogy már nem vagyok egy ideje iskolás.

Hát szerintem ne állj be a nagy többség közé csak azért hogy nekik megfelelő legyél. Én se tettem soha és túléltem.

2012. aug. 16. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én nem néztem gyürük úrát és nem is minecraftoltam.. csak rockot és metált halgattak.. és énis megkaptam hogy b*zi és emos.. szóval sz@rd le.. majd megunják legalább egyedi vagy.. ők meg nem

keress egy igazi barátot.. legyen egy igaz barátod inkább mint sok száz hazug..

2012. aug. 16. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyenkor mindenki ilyeneket ír, hogy "Szard le őket", meg hasonlók... És te valószínűleg azt gondolod, hogy "Hah, ja, ti könnyen beszéltek..." De nem! Hidd el, ezen valamennyiünk végig ment. És annyit tudsz tenni, hogy nem foglalkozol velük! Tudod, valakit mindig cukkolni kell, hogy ők menőbbek lehessenek, és mivel te nem a tömeggyártmány egyik része vagy, ezért téged szúrtak ki. De ne hagyd magad! Ne hagyd, hogy a porba tiporjanak! Mert akkor tényleg igazuk lesz, és azt te sem akarod. Nagyon értelmes fiú lehetsz, és ezt irigyelik.:) Ne akard magad elfogadtatni! Hangsúlyozd, hogy te igenis más vagy! És akinek ez nem tetszik, az beállhat azoknak a sorába, akiknek a fejére szarsz!("Inkább utáljanak azért, aki vagyok, minthogy szeressenek azért, aki nem vagyok.") Ha valamiről akarsz beszélni, nyugodtan írj privátba.:)
2012. aug. 17. 00:22
 6/12 chrishu ***** válasza:

Rockot és metált én is hallgatok

Gyűrűk urát én is nézek/olvasok

Minecraftoztam amíg jó volt hozzá a gépem

Én is olvasok

1 kicsit vagyok idősebb nálad de ha különcnek érzed magad én nincsenek barátaid írj privátot(amúgy ezeket a sértéseket és is megkaptam de a gúnyolódókra ilyenkor idétlenül rámosolygok és továbbmegyek nyudodtan)

2012. aug. 17. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük! Ők vannak rosszul beállítva, hogy téged szekálnak a zenei stílusod miatt.

Hallgasd azt, amit szeretsz!

2012. aug. 17. 11:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok van!:)
2012. aug. 17. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Kizárt dolognak tartom, hogy 12 évesen technot hallgat a többség. Sőt, sokkal kevesebben hallgatják, mint pl. a rockot vagy metált. Maximum te hiszed azt, mivel jellemző módon mindenféle elektronikus zenét technonak titulálsz, még ha valami mocsok electropopról van is szó. Mert hát ugye a fent említett két műfaj az egyetlen zene, ami különleges és elfogadható, aki elektronikusat hallgat, az már csak amolyan árral sodródó tucatember lehet. Igaz? ;)

Utálom, ha valakit a zenei ízlése alapján ítélnek meg.

Az első hozzászólónak egyébként igaza van.

2012. aug. 17. 12:19
 10/12 anonim válasza:
Figyelj.. emberből vagy teis, ők is. Mindenkinek különböző a stílusa nem lehet megszabni a másikét. Van aki elfog így fogadni ,s van aki nem. Aki nem fogad el így arről te nem tehetsz, vele van a hiba,hogy nemtud elfogadni.
2012. aug. 26. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!