Mit csináljak, ha ilyen vagyok 12 évesen?
Édes Istenem már ezek miatt is kinézik az embert?
Ilyenkor adok hálát az égnek hogy már nem vagyok egy ideje iskolás.
Hát szerintem ne állj be a nagy többség közé csak azért hogy nekik megfelelő legyél. Én se tettem soha és túléltem.
én nem néztem gyürük úrát és nem is minecraftoltam.. csak rockot és metált halgattak.. és énis megkaptam hogy b*zi és emos.. szóval sz@rd le.. majd megunják legalább egyedi vagy.. ők meg nem
keress egy igazi barátot.. legyen egy igaz barátod inkább mint sok száz hazug..
Rockot és metált én is hallgatok
Gyűrűk urát én is nézek/olvasok
Minecraftoztam amíg jó volt hozzá a gépem
Én is olvasok
1 kicsit vagyok idősebb nálad de ha különcnek érzed magad én nincsenek barátaid írj privátot(amúgy ezeket a sértéseket és is megkaptam de a gúnyolódókra ilyenkor idétlenül rámosolygok és továbbmegyek nyudodtan)
Ne foglalkozz velük! Ők vannak rosszul beállítva, hogy téged szekálnak a zenei stílusod miatt.
Hallgasd azt, amit szeretsz!
Kizárt dolognak tartom, hogy 12 évesen technot hallgat a többség. Sőt, sokkal kevesebben hallgatják, mint pl. a rockot vagy metált. Maximum te hiszed azt, mivel jellemző módon mindenféle elektronikus zenét technonak titulálsz, még ha valami mocsok electropopról van is szó. Mert hát ugye a fent említett két műfaj az egyetlen zene, ami különleges és elfogadható, aki elektronikusat hallgat, az már csak amolyan árral sodródó tucatember lehet. Igaz? ;)
Utálom, ha valakit a zenei ízlése alapján ítélnek meg.
Az első hozzászólónak egyébként igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!