Honnan tudom megállapítani hogy eredeti a Beats fejhallgatóm?
Nem ilyen egyszerű a dolog, képeken kell nézned a különbséget a kínai(bb) és a Beats között, írd be google-be, hogy "how to tell if a beats ... is fake"
... helyére a típust.
állítólag még ezis fontos mármint Dr.Dre feje hologrammosan van rajta vagyhogyan
Ennyiből nem lehet megállapítani, pont nem olyan képek.
Egyébként ha vatera, akkor már 90%, hogy kamu.
De majd ha megjön itt összehasonlíthatod:
És nem hologramos az a kép, egyszerűen rá van nyomtatva. Viszont az alapján eredetinek tűnik (vagy csak nagyon jó másolat).
Mennyiért vetted? Ha lényegesen olcsóbb akkor biztos eredeti.
Nézd meg a dobozon hogy Dr. Dre feje világos -e. Aztán azt is figyeld meg ,hogy a pánját nehezebben lehet -e állítani. És még azt is hogy a dobozban sok kézikönyv van -e.
Én is egy ilyen csávótól fogok majd rendelni 15.000 ft ért (apród.hu -n) egy EREDETI Monster Beats By Dr. Dre CT Tour fülhallgatót. És szerintem eredeti ,mert a képen "L" alakú Jack csatlakozó van. a fülhallgató fejes része fémből van. Van rajta Controltalk amin HANGERŐSZABÁLYZÓ is van! És van neki állítható vezeték pántja. Ha ezzek rajta vannak akkor 100% hogy az Eredeti. Mert azt tom ,hogy a Beats Tourból már kétféle Replikai változat is van csak az egyikben az nincsen a másikban pedig az nincsen és a Replikai Controltalkosban nincsen Hangerőszabályzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!