Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tapasztalt fesztiválozók,...

Tapasztalt fesztiválozók, szerintetek?

Figyelt kérdés

az idei Sziget lesz életem első fesztiválja, jön a kedvenc együttesem és nagyon izgulok, mert mindenképp jó helyet szeretnék szerezni... csak nem tudom, mik a trükkök erre.. Az a kérdésem, hogy ha odamegyek már kora délelőtt a színpadhoz, akkor mennyi az esélye, hogy sikerül elöl helyet szereznem? este kezdődik egyébként. tudom, hogy hatalmas a tömeg, de sok mindenre hajlandó lennék, hogy elöl állhassak...

20L

2012. júl. 31. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
kora délelőtt nem érdemes, hiszen szomjas leszel/éhes leszel/pisilned kell estig, plusz a kedvenc zenekarod előtt is bizonyára lesznek még koncertek. azt megteheted, hogy az első zenekar előtt mész oda, vagy a zenekar közben, attól függően, mennyi koncert van a kedvenceid előtt.
2012. júl. 31. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira komolyan venni. Elég, ha már az előző zenekarnál beállsz. Amikor annak vége lesz, mindig vannak akik elmennek, ilyenkor szokott beindulni a mozgás, simán be lehet állni az első sorokba. (amit egyébként nem tartok túl szerencsésnek, sztem nem a legideálisabb hely)
2012. aug. 1. 11:30
 3/4 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet :) igen, azt tudom hogy veszélyes is lehet, mert nyomnak hátulról, de mindenképp közelről akarom látni a kedvenceimet, ezt a kockázatot bevállalom :) köszönöm a tippeket.
2012. aug. 1. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
na végül sikerült, első sor :D és nem is nyomtak szét :D
2012. aug. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!