Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik gitár éri meg jobban?

Melyik gitár éri meg jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

mindegyik tetszik de nem tudok választani stílusra slash hangzás kellene de ez mellékes melyik a legjobb gitár ezek közül második gitár lenn :)

2012. júl. 29. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Minimális központozást légyél szíves alkalmazni:

Mi a mellékes, hogy Slash hangzását keresed, hogy a legjobb gitárt keresed?

2012. júl. 30. 11:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Slash a kedvenc gitárosom de nem muszáj hogy olyan legyen sőt és ezek közül a gitárok közül melyik a legjobb vagy ebben az árban van jobb is ?
2012. júl. 30. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:

A legjobb gitár nagyon szubjektív fogalom...

Ha a Slash hangzását keresném, akkor a két epi közül választanék, és a fennmaradó összegből cserélnék hangszedőt, vennék hozzá egy kemény tokot.

B.C. Rich: az átmenő nyak, az ébenfa fogólap, a hangszedők miatt nagyon rendben van ez a hangszer, viszont mintha túl lenne árazva...

A két Gibson-t a színezett jávor fogólap miatt kerülném. Azt tapogatod a legtöbbet, és bár mindig divat a viseletes gitár, de fehér fogólappal Gibson?

Ibanez: biztos jó gitár, de valahogy nekem nem volt még elég vonzódásom, hogy kezembe vegyem.

A Cortok között lenne még érdemes szét nézned.

2012. júl. 30. 16:26
 4/11 A kérdező kommentje:
még jöhetnek válaszok meg melyiket mondod ami nagyon hamar kopik ?
2012. júl. 30. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Az első gitárom fogólapja színezett jávor volt. Feketére. Első ránézésre mindenki (én is) azt hitte, hogy ébenfából van. Aztán egy fél év játék után a sűrűn használt fekvésekben az érintők között kopni kezdett a festék, ami azért nézett ki nagyon hülyén, mert még egy fél év múlva a fekete fogólapon fehér kör, később téglalap kezdett világítani.
2012. júl. 31. 08:07
 6/11 A kérdező kommentje:
tudnál képet küldeni majd valahogy? most már értem :)
2012. júl. 31. 08:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Elajándékoztam azt a hangszert, de a héten lehet járok arra, megpróbálom lencsevégre kapni.
2012. júl. 31. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát azért érdekes, hogy 100ezerért és 200ezerért is nézegetsz gitárt...
2012. júl. 31. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Így néz ki a fent nevezett kopott hangszer:

[link]

Biztos én vagyok a maradi, de egy Gibson gitár fogólapja anyagában kopjon, ne festésében.

2012. aug. 3. 08:10
 10/11 A kérdező kommentje:
ez eléggé csúnyácska :) akkor ez kilőve :) köszi
2012. aug. 11. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!