Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha már meg tanultam kb....

Ha már meg tanultam kb. középszinten basszus gitározni és le szeretném cserélni a dolgokat (gitár, gitárkombó) melyiket érné meg jobban elsőnek lecserélni?

Figyelt kérdés

a gitárt vagy a gitárkombót érné meg előbb lecserélni?(csak mert egyszerre nincs pénzem mind a kettőt)

van egy 10w-os cort kombóm és egy soundsation sbi 100 bb tsb-m

szerintetek?

2012. jan. 29. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

A gitárt.

A kis cort kombóval el leszel otthon akár életed végéig, de az a basszer tragédia, mindenképpen sokkal jobb lesz egy jobb hangszerrel.

2012. jan. 29. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:

tudom hogy gagyi..de kezdetnek valami olcsó kellett gyakorlásra..:)

am kösz!

2012. jan. 29. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, de egy komolyabb hangszerrel az otthoni gyakorlás is jóval nagyobb élmény lesz egy kiskombón, egy nagyobb erősítőt meg úgysem tudsz otthon kihasználni...
2012. jan. 29. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

ezek közül gondoltam egyet.melyik az amelyik meg is éri az árát?

2012. jan. 29. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha 75-t rá tudsz szánni mindenképpen használtban gondolkodj.

Annyiért már egész komolyat találhatsz.

Nézelődj a hangmester.hu fórumon, ha beírsz a bassmanok topicba garanáltan kapsz segítséget.

(Egy használt 75 ezres gitár olyan, mint egy vadiúj 100-120 ezres)

2012. jan. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!