Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen eszközt kell vásárolni...

Milyen eszközt kell vásárolni ahhoz, hogy itthon is lehessen karaokézni?

Figyelt kérdés
Gyerekem születésnapjára szeretnék karaoké felszerelést vásárolni, de fogalmam sincs, hogy mi is kell ahhoz, hogy ezt itthon is lehessen játszani. Mit kell vennem? És ez kb. mennyibe kerülne? Nem is a pontos ár, inkább a nagyságrend érdekelne.
2012. júl. 26. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom láttad-e amit írtál, ha igen azt jelenti hogy van monitorod, tehát kész is vagy.
2012. júl. 26. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne elég világos amit írtam: gépre leszedsz egy programot és kész. Esetleg veszel hozzá egy mikrofont (amihez lehet kell erősítő is, ennek valahol járj utána), és 100% megvagy.

De ezek a karaoke-k elég gagyik, szinte csak MIDI van, nem olyan, mint az eredeti zene.

2012. júl. 26. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Tanult kollégám arra próbál célozni, hogy ezer meg ezer jobbnál jobb karaoke programot lehet letölteni az internetről, csak egy mikrofon kell és egy számítógép.
2012. júl. 26. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, ha meg nem MIDI-s vagy MP3-as cuccal akarsz karaokezni, akkor csak rá kell keresni google-ban, hogy "karaoke DVD torrent", és le kell tölteni.
2012. júl. 26. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én ennél bonyolultabbnak gondoltam ezt a dolgot. De örülök neki, hogy pozitív meglepetés ért. Még egyszer köszi.
2012. júl. 27. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak profi (meg kevésbé profibb) karaoke gépek/eszközök, de egy szülinapra teljesen felesleges.
2012. júl. 27. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!