Szeretnék itthon hobby szinten zongorázni. Van egy normál szintetizátorom, amit örököltem. Ezen is lehet zongorázni?
egyszerűbb darabokra gondoltam:)
ment a zöld kéz utolsó válaszoló:)
20:28asnak is ment:)
később majd mindenképp beszerzünk egy zongorát is, de most egyenlőre elég lesz a szinti is:)
anno én is szintetizátoron kezdtem. az első 1 max másfél évben jó volt, utána én is éreztem, hogy azért jó lenne egy pianino..
de alapokra tényleg megfelel - majd te is elkezded érezni, amikor már kevés lesz. szóval észreveszed a korlátait.
amúgy nem csak monotonon lehet játszani egy szintetizátoron. az enyémen be lehetett állítani, hogy érzékelje a billentés erősségét, vagy ne.
Szóval gyökér vagyok?
Tuskó! Úgy vettem le , te a földön játszanál! Ha...Ha...Ha !
Én is azon kezdtem. Magántanárhoz jártam, és minden alkalommal szóvá tette, hogy rendes zongorán kellene otthon gyakorolnom, mert nagyon észrevehető a játékomon, hogy szintin játszom otthon. Kb. 5 éve vettem zongorát. Eltartott egy darabig, mire átszoktam. Eléggé más a kettő.
Ha hobbi szinten szeretnél zongorázni, simán tanulhatsz szintin, aztán idővel válthatsz.
idővel szerintem majd én is át fogok váltani:)
08:22 hogyha normális válaszokat nem tudsz adni, menj már innen légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!