Hogy kell gyorsan pengetni mondjuk Palm muteal és sokáig egyenletes sebességgel?
Ez a számot megtudom mutatni, és még ez nem is olyan gyors!
http://www.youtube.com/watch?v=skvgGkop3TY
de ennek a gyorsabbik fele se megy.
Az van hogy annyi vidit megnéztem már, és prbáltam de egy se megy. Az nem megy ami pm-el a húron tartod a tenyeredet és mondjuk az e húrt kéne pengetni gyorsan egyenletesen sokáig. Elfárad a kezem, nem megy olyan gyorsan, meg minden bajom van...
Tudom, gyakorolni kell, de ennyi, semmi más?
A pengetőt kell mozgatni, fel-le? Mármint amikor egyesével pengetek valamit akkor mozgatom a hüvelyk, mutató ujjam. De itt csak inkább a csuklónak kell mozognia nagyon gyorsan?
A haverom 3 ve gitározik, de neki se megy ilyen gyorsan. Akkor lehet nem gyakorláson múlik hanem a technika rossz amivel oróbálom?
Gyakorlás+helyes technika.
Ebben nincs semmi bonyolult, tényleg csak borzasztó fárasztó tud lenni (főleg ha rossz technikával csinálod), ezért sokat kell gyakorolni.
Valójában az egész gitározásban a pengetés a legnehezebb, sosem a bal kéz... :)
A lényeg, hogy csuklóból csináld ne egész karból, és lazán tartsd a kezed, ne görcsölj.
Itt egy jó kis gyakoroló nóta pengetésre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!