Hogy tetszik Marina and the Diamonds zenéje?
Figyelt kérdés
nekem az electra heart album nagyon tetszik, a homewrecker a kedvencem! imádom a brit akcentust és ahogyan mondja, hogy hóómvrekaaaaaaaaaah2012. júl. 25. 09:59
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Van benne görög vér valóban, de nem hallatszik a beszédén. Amikor beszél, és nem énekel, akkor hallatszik a tiszta brit kiejtése. Nekem mindkét albuma megvan eredetiben, nekem az első (The Family Jewels) jobban tetszik a játékossága és zenei sokszínűsége miatt.
15/16 anonim válasza:
Nagyon régóta kerestem már olyan énekesnőt, amelyiket nem háttérzajként hallgatnék! Aztán megtaláltam Marinát, és ő mindent vitt!
Remélem nemsokára folytatja az Electra Heart után!
16/16 anonim válasza:
nagyon imádom, kedvenc énekesem, meg példaképem <33 az összes számát imádom, kedvencet nem nagyon tudok mondani. az egész ember úgy ahogy van tökéletes, ő a legfontosabb nekem a világon :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!