Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek tetszik az új sorozat a...

Kinek tetszik az új sorozat a Marina?

Figyelt kérdés

Az Elbűvölő szerelem nem kötött le héba-hóba belenéztem, de a Marina 1. része már rögtön a képernyő elé ültetett.

Nem tudja vki miért vették le egyébként? Csak kíváncsi vok. Én Rtl klubb konfliktusra gondolok de ez csak tipp.

Egyébként az Árva anygalt is nézem, az is nagyon jó sori :-)

2010. szept. 28. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, igaz csak itt a neten tudom visszanézni, mert egy időben van az ördögi körrel ami szintén favorit! :)

És az árva angyal is nagy kedvenc! :)

2010. okt. 2. 14:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hol lehet a neten visszanézni a Marinát? ez engem is érdekel.
2010. okt. 3. 07:36
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt! :)

2010. okt. 4. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Köcce, ezt az oldalt ismerem, de úgy látszik, elkerülte a figyelmemet :)
2010. okt. 4. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Jújj, én is nagyon szeretem a Marinát és a Vad angyalt is, addig fel sem állok a tv elől, amíg ez a két sorozat megy!
2010. okt. 19. 09:21
 6/8 anonim válasza:
Szerintem Marinanal szebb lanyt kellett volna keressenek egy ilyen filmhez...
2010. okt. 19. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
En mar lattam a Marinat es egyaltalan nem jo.Az igazi hangja a szinesznnek borzalmas,nyafogos,es a tortenet se j,ez mar egyszer ment Thaliaval - Maria ez volt a sorozat cime,fernando colungaval jatszot kb 1992.
2010. okt. 19. 15:52
 8/8 anonim válasza:
50%
Ez az eddigi legrosszabb sorozat... A történet borzalmas, a szereplők hígagyúak: H mondhatja az a rikárdó, h Marinának van szeretője, és inkább hisz vmi nőcskének, nem minth a feleségének(közbe neki van szeretője...Ja, és ha jól emlékszem előtte is volt szeretője, de ezt Marina megbocsájtotta xS)... Akkor ott v az a vénasszony, Alberta egy beképzel, buta nő, aki csak szidalmaz, és ennek mindenki bedől... Meg az a szőke nő, aki el akarja hitetni mindenkivel h az a másik nő őrült... Uhhh, tele van hígagyúakkal a sorozat... Ezért is hagytam abba a nézését... Ahh, csak felhúzom a cukromat rajta xD ... És a rajongók ne vegyék szívükre, ez nem ellenük szólt, ez a saját véleményem...
2010. dec. 22. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!