A mai idokbe vannak zeneszerzok? (klasszikus)
Figyelt kérdés
Regebben ott volt Bach, Beethoven, Mozart stb... de a mai korba egyrol se halottam meg, leginkabb a zongora muveket szeretem szoval inkabb azok erdekelnenek , kivancsi lennek a mostani korba milyen zenet alkotnak:) ( csillag szuletik meg hasonlo musorokba se jott egy ember se aki zeneszerzo lett volna:( erdekes... )2012. júl. 23. 10:30
1/4 anonim válasza:
Ma is van elég sok híres zeneszerző,kedvenceim:Howard Shore, Hans Zimmer, John Williams.
2/4 anonim válasza:
Hans Zimmer, Daft Punk: tron legacy; ezeket szoktam hallgatni
3/4 anonim válasza:
én szeretem Yoko Kanno-t.
http://www.youtube.com/watch?v=pDXhQLOIHUg
nyilván a Cowboy Bebop-ban hallottam először a zenéit - amúgy nem vagyok nagy anime fan.
érdemes utána nézni szerintem!
4/4 anonim válasza:
jaa, hát az igazi zenészek nem vesztegetik az idejüket a csillag születikben..
(előző voltam megint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!