Ti milyen sikával csináljátok a Lemon Tree-t a Fools Garden-től?
Aki nem ismer ilyen alapvető fogalmat, mint a "sika", minek is ír választ egy gitáros kérdéshez?
Nektek kéne a Google-t használni inkább..
Muszty-Dobay Gitáriskola?
nevezzük csak simán pengetés ritmusának :D de most már értem, így nincs gond
szerintem hülyeség betanítani formákat, hogy hogy lehet pengetni. nincsenek erre sémák, még ha egyet-egyet meg is tanulsz könyvből, ezeket érezni kell. Én azt javaslom, hogy állíts be egy metronómot mondjuk 4/4-re, és találj ki jól hangzó ritmusokat. aztán ezeket át lehet ültetni gitárba.. nem baj, ha nem sikerül elsőre, lényeg, hogy magadtól érezz rá ezekre, és mondjuk ha ütemenként van akkordváltás, akkor azt pontosan érd el. ha meg konkrét számhoz kell (bár ott sem kell követni az eredetit, saját ötlettel is hangozhat ugyanolyan jól). szóval ha az eredetit akarod játszani, akkor hallás után általában rá lehet, és rá is kell érezni a ritmusra. ha úgy könnyebb, keress youtubeon covervideókat, ahol már látod is a gitárost, és el tudod lesni tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!