Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti hányas szintűek vagytok...

??.?? kérdése:

Ti hányas szintűek vagytok farmeramán? És eventeknél mit alkalmaztok, hogy csináljátok végig?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
79-es szintű vagyok. Semmit, csak termelek folyamatosan. Így sajnos nem is sikerül minden eventet végigcsinálni:S
2012. febr. 19. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is 79-es vagyok de megvannak a taktikáim. Nálam földterület is, ólak és fák is vannak kirakva, nem csak egy területre összpontosítok. Mindenből a legnagyobb tp értékűt igyekszem kitenni hogy gyorsabban fejlődjek. Az eventeket a fórumon általában előre megtudják mondani 90% pontossággal így azokra is fel lehet készülni, beszerezni ami kell hozzá. Ha felröppenők vannak akkor én 2x2-es földterületet teszek mindenhová és a leghosszabb érésű növényt termelem, ez adja a legtöbbet. Ha sok növényt kell megtermelni egy eventhez akkor azt répás-almás csatnival 1x1-es földterületeken csinálom, így adja a legtöbbet.

Ja és nagy könnyebbség hogy tudok ingyen farmaranyat is szerezni, elég sokat. Erről is a fórumon tájékozódhatsz részletesebben.

2012. febr. 20. 14:04
 3/4 Crom válasza:

Hello!

Én 79-as Szintű vagyok.És 1x1-es területeken csinálom az Eventeket.(Répás-Almás csatnival)

Így általában mindig kész szoktam lenni az eventel.

2012. ápr. 15. 12:28
 4/4 anonim válasza:
78-as szintű voltam mert már nem játszok.
2013. jan. 14. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!