Szólógitár multieffekt pedál? (többi lent)
Figyelt kérdés
azt tudom hogy effekteket lehet állítani vele de tulajdonképpen a szó szerint rajta lévő pedál mire is jó? Mert láttam egy multieffektet ugyan azt tudja a kettő de az egyiken csak gombok a másikon pedig már pedál is van. Ennek pontosan milyen haszna is van?2012. júl. 17. 00:18
1/3 anonim válasza:
Asszem' megnyújtja a hangot amit pengetsz.
2/3 anonim válasza:
"Asszem' megnyújtja a hangot amit pengetsz."
Gitárt még életedben nem láttál ugye?
Pedál alatt mit értesz? Sima nyomópedált, vagy a billegtethető nagyobb méretűt?
Ha az elsőt, akkor az a funkciója, hogy színpadon éles helyzetben gyorsan tudj egyik hangszínről a másikra váltani.
Ha az utóbbit, akkor ezt expression pedálnak hívják, és különböző paraméterek lehet vele vezérelni élőben, akár hangerőt, akár wah effektet, de akár visszhang sebességet is.
3/3 anonim válasza:
Jaj de okoska valaki, a saját dolgoddal törődj ne azzal, hogy láttam-e gitárt. Majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!