Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt olyan aki ismeri és...

Van itt olyan aki ismeri és szereti Kid Rock zenéjét?

Figyelt kérdés

Most találtam rá erre az oldalra ez róla szól:

www.americanbadass.fw.hu

2009. júl. 12. 06:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kid rock egy öntelt,tehetségtelen,műmájer paraszt.Kedvenc szórakozása,hogy Metallica riffeket lop és magát istenségnek kiálltja ki...

Szánalmas egy ürge.

2009. júl. 12. 08:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem messze nem.De kár hogy csak egy dal alapján ítélkeznek róla.Az a dal amúgy nagyon király lett,és eszméletlen jó lemezeket tud csinálni.Voltam decemberben Bécsben koncerten és akkora bulit csináltak,hogy eszméletlen.Otthon van bluesban,countryban nagyon,rocban,southern rockban.Szeretem hogy ilyen szerteágazó a zenéje.
2009. júl. 12. 09:22
 3/12 anonim ***** válasza:

egy számát ismerem , de azt nagyon szeretem:)

All summer long :)

2009. júl. 12. 09:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen az nagyon jó kis dal.Tisztelgés a southern rock és a sweet home alabama című Lynyrd Skynyrd nóta előtt.
2009. júl. 12. 09:53
 5/12 Thurston ***** válasza:
100%
Kid Rock egy tehetségtelen gyökér, akinek a legnagyobb eredménye az életben, hogy Pamela Andersont dugta. A Sweet Home Alabama feldolgozása meg katasztrófa. Nem tér el markánsan az eredetitől, de jól bizonyítja, hogy épkézláb zenei ötlete nincs, és soha nem is volt, de a "nyomjunk el egy ismert számot egy ismert névvel"-recept mindig bevalik.
2009. júl. 12. 11:29
 6/12 Thurston ***** válasza:

"Szeretem hogy ilyen szerteágazó a zenéje."

Akkor hallgass Opeth-et mondjuk. Az valóban szerteágazó.

2009. júl. 12. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
ABszolút egyetértek az utolsó két válasszal. Bár gondolom aki érta a zenéhez, az nincs ezzel másként.
2009. júl. 12. 11:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Meghallgatom,de ti is hallgassátok meg tőle a devil without a cause,a cocky,a kid rock című lemezt,és a rock n roll jesus-t.És ha az sem elég,akkor a live trucker koncertlemezt,és ott meg lehet hallgatni,milyen hangulatot tudnak csinálni.
2009. júl. 12. 13:29
 9/12 Thurston ***** válasza:
Ismerem az összes albumát. Ha nem ismerném mélyrehatóan, akkor nem alkotnék róla véleményt. Az nem fair dolog.
2009. júl. 12. 14:18
 10/12 A kérdező kommentje:
De akkor csak hallod hogy különbözik szinte az összes.Például a Kid Rock című lemezben szeretem hogy ilyen laza érezd jól magad zene.Country-s rock n rollos lazulós.A devilben szeretem hogy olyan őrjöngősebb,a cocky az ilyen átmenet volt a kettő közt,a rock n roll jesus meg egy populárisabb lemez lett.
2009. júl. 12. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!