Csorby kérdése:
Ki szereti az AC/DC nevü bandát azaz a zenéjét. Ha igen, miért és ha nem. Miért?
Figyelt kérdés
Ha nem hallottál róla nézd me youtuben a zenéit és válaszolj első hallásra.Csak azért kérdem mert én már fanatikus vagyok,imádom őket...2011. máj. 18. 16:32
1/12 anonim válasza:
Imádom őket, mert rockot játszanak, mert jó zenét játszanak, mert Angus Young egy állat és mert utánozhatatlanok a szólóik, valamint a koncertjeik hangulata.
2/12 A kérdező kommentje:
2éves korom óta halgatom őket mert a szüleimnek is kedvencük és mindig halgattatták velem...én sajna nem jutottam el még koncertre,de magyar o.-n nem is fogok mert többet nem jönnek,de majd ha kijutok külföldre akk elmek..amm17 éves fiu vok.
2011. máj. 18. 17:28
3/12 anonim válasza:
1) ki az a műveletlen, aki még nem hallott róluk? Van ilyen ember a Földön? :S
2) Azért szeretem őket, mert jók.
4/12 anonim válasza:
Miért ne jönnének ide kicsiny országunkba?
Amúgy én is imádom őket, koncerten is voltam még 2009-ben.
5/12 A kérdező kommentje:
mert amikór voltak legutóbb az volt az uccsó úgy hallottam..,de ha nem akk sry..amm meg van olyan ember aki nemhallott róluk,mert az osztályomba is mikór halgattam akór halgatták előszőr..amm imádom a guns n roses-t is,a nirvanát mutatták má kb 3 éve de nemjön be nagyon..
2011. máj. 18. 18:02
7/12 A kérdező kommentje:
nem m1,nem szé-t irok-.-"-.-"""""
2011. máj. 18. 18:15
8/12 anonim válasza:
az acdc az királyság zene. kő egyszerű 2/4 dob, egyszerű mégis nagyszerű. najó, angus riffjeitől leszakad az ég.
9/12 Thurston válasza:
Nem. Mert nemhogy minden albumuk, de minden számuk ugyanaz. Már azt is nehezen viselem el, ha egy előadónak akár csak egy darab albumán lévő dalok épülnek ennyire egy kaptafára.
10/12 anonim válasza:
Imádom őket!!!! AC/DC 4ever!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!