Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki szereti Gigi D'Agostino...

Ki szereti Gigi D'Agostino zenéjét?

Figyelt kérdés

És főleg ki ismeri? Mert itt Magyarországon kb 2000 óta nem lehet hallani róla semmit, pedig azóta is évente-kétévente ad ki új albumot.

Nagyon hálás lennék, ha a vicces kedvű "fúj én utálom" jellegű válaszokat nem hánynátok rám. :)

2010. máj. 29. 13:10
 1/10 anonim válasza:

lehet róla hallani.... Az új mixlemezét (ami jún 1-én fog megjelenni) kitette a hivatalos youtube csatornájára, bárki az egészet meghallgathatja.

http://www.youtube.com/user/gigidagostino

Vagy nézz be hozzánk, és csatlakozz.

www.gigidagostino.hu

2010. máj. 29. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
megmondom őszintén, h. "vicces kedvű" akartam volna lenni, de mivel olyan szépen kérted, inkább annyit mondok, h. két számát ismerem, amelyek egyikét se bírom deviszont megmutattam egy osztálytársamnak a "the riddle"-t, és neki tetszett :)
2010. máj. 29. 15:37
 3/10 A kérdező kommentje:

Első: az az igazság, hogy tele van a nemlétező tököm a zárt kis egytémájú fórumokkal, olyan uncsik.. Azért köszi az invitálást :)

Köszi a linket is, már a hétfőt várom, hogy megrendeljem neten az új albumot, eddig is megvettem mindet, ez se hiányozzon :)

második: akkor hát hálám üldözzön Téged a mai napon, bárhol is vagy... :D így "megúsztad", hogy elkezdjelek győzködni, hogy igenis jó zenéket csinál :D

hát az osztálytársadnak meg jó ízlése van, muhaha

Még valaki? Ennyi? Senki? Picit sem? Ne mááár... :(

2010. máj. 29. 17:19
 4/10 anonim válasza:

Bla-Bla a kedvencem:)

Szerintem egy ősthetetség, kár hogy nálunk csak Hien és Sp a menő :D

2010. máj. 29. 17:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Keblemre, téged vártalak!! :D

Te is 2000-ben hallottál tőle valamit (bla-bla, riddle, l'amour toujours, la passion), vagy az azutáni munkáit is ismered? Mindjárt megírom, miért kérdezem.

2010. máj. 29. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:

sztem olyan h. jó ízlés nincsen

mindenkinek van egy ízlése, és majdnem mindenkinek más.

ha a green day-t szeretnéd, asszondanád, h. az én ízlésem jó?!

nem mer ilyen nem van

15:37 voltam :)

2010. máj. 29. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Ne morcoskodj :)

ha azt mondanád, hogy xxx zenét szeretsz, akkor azt felelném, hogy nekem az nem jön be, oszt' jólvan. De, ha azt mondod, hogy ugyanazt szereted, amit én, akkor megdicsérlek, hogy jó ízlésed van, mivel így rám is visszaszáll egy pici a dicséretből :D

2010. máj. 29. 21:30
 8/10 anonim válasza:

Én is 2000 óta vagyok rajongó, egy évben min. 5x kijárok Olaszba, Ausztriába Gigi élő fellépéseire, elég jó viszonyban vagyok vele. A FanClubbal (www.gigidag.hu) elég gyakran szervezünk ilyen kiruccanásokat. A legközelebbit épp most vasárnap Cremona-ba a nagy Halloween Party-ra :) Nincs ahhoz fogható, mint végigbulizni Gigivel egy egész éjszakát :) Akinek van kedve ilyesmihez, megtalál minket a weboldalon ;)

Üdv

Nóra

2010. okt. 29. 21:13
 9/10 anonim válasza:
Én imádom pedig én akkor 3-4 éves voltam , de képzeld el hogy megragadt nekem olyan idősen és kb 1.5 éve kutattam fel a zenéit és Gigi D'Agostinot. Azóta szinte mindíg őt hallgatom :) Az biztos hogy fülbemászó , 13 év után is egyből felismertem hogy én ezt sokat hallgattam :) Ő a király :)
2012. jún. 12. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor idén gyertek ide! :)

Gigi D'Agostino Live @ Mi Velencék Fesztivál 2017:

[link]

2017. jún. 13. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!