Milyen tanuló akusztikus gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Úgy döntöttem meg szeretném tanulni a gitározás művészetét önerőmből, itthon. Hobbi szinten szeretnék gitározni és ehhez kellene egy gitárt vennem. Egyáltalán nem a több tízezres profi szettekre van szükségem, de mégis egy jó hangzású gitárra lenne szükségem.
Max 200000 Ft-om lenne rá. Jó lenne ha ebbe beleférne a hangoló is.
Ezeket nézegettem eddig:
MSA klasszikus gitár
Stagg C542 BK
Stagg C546 N
Mind a kettőről jókat olvastam.
2012. júl. 6. 18:59
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam :DD
20 000 Ft akart lenni :D
2012. júl. 6. 19:05
3/3 anonim válasza:
hát én tudok neked javaslani fendert .. még de ezt neked kell eldönteni mert te akarod használni és hát lehet hogy aminek jó a hangzása az neked nem fog bejönni.. azaz a külseje
ja és még valami ha netalántán rockzenét akarsz játszani inkább elektromosat vegyél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!