Ezért miért néznek hűlyének? :O
Lány vagyok ,és a többi barátnöm állandoan cikiz ,hogy miket hallgatok.
- Mes
- Mentha-
- SiskaFinuccsi
- FankaDeli
- Srácok a putriból.
- Mc Forma
- Della Mc.
- Rico
- Stok.
- Mc Göz.
- Smile off Hall
- Hösök
Ezeket hallgatom és mindig azt mondják h mien sz*rokat halgatsz te.
Csak azért mert nem azt hallgatom ami a viván trendi zene.
Télleg hűlye vagyok vagy mivan ?
Lány 15
Szia!
Dehogy vagy hülye:)
Így kell ezt csinálni.Legalább nem vagy divatemó,vagy diszkóspiccs mint az átlag 15 évesek...Sajnos ismerek egy pár ilyet:D
Az meg durva,hogy az én zenémet is hallgatod:D
Rosszat nem mondhatok rólad:P
Üdv:StOk
nem vagy hülye, én is imádom ezeket, és lány vagyok, nekem unokaöcsém mondta hogy milyen szarokat hallgatok...aztán kapta az oltást rendesen :D
na nehogymár beszóljon ha neki nemtetszik, főleg ha még ő jön hozzánk, beszól hogy mit hallgatok?!...
te leszóltad őket mert a trendi zenéket hallgatják? sztem nem, akkor meg ne dumáljanak!
ezeknek az előadóknak legalább van valami mondanivalójuk, és nem éneklik 600szor el uazt a refrént...
punnany massifot is imádom! ;) dj r-nold ;) Rendben Man,Wolfie ,Stika,Zsigabá ;)
18/L
Legeslegnagyobb Istenkirályok ebben a szakmában akiket felírtál :D
Egyátalán nem gáz hogy ilyet hallgatsz...Sőőőőt....lassan nagy divat lessz..:)
Igaz fiú vagyok és én nagyon csípem azokat a csajokat akik azt hallgatják amiket én...persze többit is de ezeket főleg...:D
Előző vok!
Kifelejtettem de nem mintha fontos lenne
Siska-t rühellem mert nem valóság amit művel...
HőSöK a BEST :D
Nem vagy hülye,értelmes vagy!
A sok divatb*zi zenét nem érdemes hallgatni,semmi értelmük sincs!Csak a pénzről szól minden ami a viván megy!
Dehogy vagy hülye, nekem van egy lány osztálytársam aki slipknotot tankcsapdát meg ieneket halgat ami szerintem rosszabb:D amúgy én is iesmi zenéket hallgatok:D
13/F
mc gőz az nem is gagyi de mindegy,sztem elég kö*ögök
hogy ezért csesztetnek.
Dehogy van baj ezzel azéért mert hiphápot hallgatsz? egyáltalán nem ciki bírom a rap csajokat X)
imádom a rap csajokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!