"nem kell használt..."
innen leplezted le, hogy még nem értesz hozzá. az érvelésed meg ferdítés, és igaztalan :D
hiába mahagóni, attól még lehet szar. egy típus nem mond el mindent.
ennek a fajta EMG-től semmi extrát nem kell várni. Hiába emg, attól még az is lehet szar.
Alapjában véve nem biztos, hogy rossz az a gitár, de nem kell elszállni a cortoktól. Nagy részük jellemtelen szar, és gagyi másolat.
Ennyiért vehetsz egy használt Schectert, jóféle EMG-vel, minőségi alapanyagokból, nagyon jó minőségű hardverrel.
és ha már lefikáztad a jacksont.. ki mondta, hogy az indiai cédrus nem jó? talán a mahagóni jobban hangzik? nagyon sok gitárt csinálnak cédrusból..
hangszedő: valami saját izé. Elárulom, a jackson cvr felveszi a verseny az EMG h4-el pl. A tiéd meg valami szar emg.
Lehet a jacksonnál is mibe belekötni, de pont olyan hülyeségeket írtál. Ha olyan okos vagy, ne kérj véleményt. Ha pedig nem értesz hozzá, és más véleményét kéred, akkor hallgasd meg, ne oktasd ki.
Az indai cédrus, amit többnyire indian cedro néven neveznek, mert spanyol eredetű, nem tipikus hangszerfa.
Akusztikus gitároknál valóban előfordul, de a tömör testű elektromosoknál elég ritka. Én összesen kettőről tudok: a Jackson néhány modellje ilyen (JS32, JS30, JS20, a King V), meg a Squier Vintage Modified Strat, ami ugye nagyjából egy, mert a Fender kezében van mintkét márka.
Azt mondtad, nagyon sok gitár készül ebből.
Felsorolnád ezen kívül még melyik? Szeretném én is tudni, mert én bizony nem találtam mást.
bár annyiban igazad van, nem jól fejeztem ki, hogy sok gitár készül abból. mondjuk én 2őt próbáltam, egy cuenca (nem tudom a pontos típusát), meg egy contreras mestergitár. és jó hangjuk volt.
másrészt, pl olyan hangszedőt próbáltam, mint amilyen a cortban van...és hát a jacksoné jobb. nem a márkanevet kell olvastgatni rajta, hanem kipróbálni.
ha meg bele akarunk kötni a jacksonba, akkor tessék szidni a floyd rose-t, vagy a csavarozott nyakat, ne pedig a relatív dolgokat. nem csak mahagóniból készül jó gitár (és mahagóniból is készül szar gitár..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!