Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy rockernek melyik bandákat...

Egy rockernek melyik bandákat 'illik' ismernie?

Figyelt kérdés
Hogy ne divatrockernek tartsák. Több válaszban találkoztam olyannal, hogy 'felveszi a bakancsot meg a bandás pólót, de a nagy zenekaroktól egy számot se tudna mondani'. Félreértés ne essék, nem vagyok rocker,(kinézetre biztos nem) de ezt hallgatok.
2012. júl. 4. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N Roses, Aerosmith

alternatív: System of a Down, Marilyn Manson

több most nem jut eszembe

2012. júl. 4. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Deep Purple, Led Zeppelin, Def Leppard, The Doors, Nirvana, Queen, AC/DC, Pink Floyd, Aerosmith, Rolling Stones, Black Sabbath

Alice Cooper, Ronnie James Dio, Van Halen, Jimi Hendrix

most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Én is találkoztam már olyannal aki elvben nagy rocker volt, egyszer zenét hallgatok a buszon és ő megkérdezi tőlem hogy mit hallgatok most.

mondom Jimi Hendrixet.

erre ő: Kit?

persze nem kötelező szeretni Hendrixet de hogy még sosem hallott róla azért az egy kicsit durva.

2012. júl. 4. 10:32
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 4. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ez aranyos :))) nem ismerned kell a zenekarokat, hanem érezned kell a rákkendról fílinget. ha meg ki minek tart, kit érdekel, dögöljenek meg. egy bakancstól meg aztán nem leszel "rokker"...

az én kedvenceim a Rainbow, deep purple, whitesnake, motörhead, grand funk, lynyrd skynyrd, gary moore, zz top, hendrix, janis joplin, the who, doors, allman brothers band, tunyogi rock band, pmobil, pbox, beatrice, bikini, akela, pokolgép, omen, running wild, motörhead, judas priest, scorpions, saxon, pink floyd, black sabbath, :)

2012. júl. 4. 13:00
 5/12 anonim válasza:
Twisted Sister, Kiss, The Doors, Quiet Riot, Cinderella, Van Halen ezeket 5 évesen kezdtem hallgatni, úgyhogy szerintem benne vannak az alapokban.:)
2012. júl. 4. 18:42
 6/12 da97 válasza:
Three Days Grace :D Skillet és sztem a legjobb Breaking benjamin :DD Depresszió stb..:))
2012. júl. 31. 12:12
 7/12 A kérdező kommentje:
three days grace és a skillet a kedvenceim közé tartoznak :D a breaking benjamin is jó :)) de mostanában mi van velük?? O.o
2012. júl. 31. 12:33
 8/12 da97 válasza:
semmi a tdgnek készül az új albumuk a tarnsit of venus :) breaking ha jól tudom uj albumot csinál skillet meg leszerepelt :D -.- de am adam gontier a tdg énekesének vannak solo-i is azok se rosszak :)
2012. júl. 31. 13:24
 9/12 da97 válasza:
Jah és eggyet elfeljtettem bullet for my valentine :DD ezis k*rva jó.:))
2012. júl. 31. 13:25
 10/12 A kérdező kommentje:
igen a tgdről tudtam, már nagyon várom :) az apocalyptica-val közös száma adamnek.. fuu nagyon tetszik :DD
2012. júl. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!