Egy rockernek melyik bandákat 'illik' ismernie?
AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N Roses, Aerosmith
alternatív: System of a Down, Marilyn Manson
több most nem jut eszembe
Deep Purple, Led Zeppelin, Def Leppard, The Doors, Nirvana, Queen, AC/DC, Pink Floyd, Aerosmith, Rolling Stones, Black Sabbath
Alice Cooper, Ronnie James Dio, Van Halen, Jimi Hendrix
most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Én is találkoztam már olyannal aki elvben nagy rocker volt, egyszer zenét hallgatok a buszon és ő megkérdezi tőlem hogy mit hallgatok most.
mondom Jimi Hendrixet.
erre ő: Kit?
persze nem kötelező szeretni Hendrixet de hogy még sosem hallott róla azért az egy kicsit durva.
ez aranyos :))) nem ismerned kell a zenekarokat, hanem érezned kell a rákkendról fílinget. ha meg ki minek tart, kit érdekel, dögöljenek meg. egy bakancstól meg aztán nem leszel "rokker"...
az én kedvenceim a Rainbow, deep purple, whitesnake, motörhead, grand funk, lynyrd skynyrd, gary moore, zz top, hendrix, janis joplin, the who, doors, allman brothers band, tunyogi rock band, pmobil, pbox, beatrice, bikini, akela, pokolgép, omen, running wild, motörhead, judas priest, scorpions, saxon, pink floyd, black sabbath, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!