Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy átlag rockernek milyen...

Egy átlag rockernek milyen együtteseket illik ismernie?

Figyelt kérdés

tudom hogy hülye kérdés, de egyik nap egyik ismerősöm kérdezte tőlem, és nem tudtam rá válaszolni.

...??

2009. nov. 8. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amiket hallgat azokat illik... a többit nem:P
2009. nov. 8. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amiket hallgat. Meg amiket a haveri kör hallgat. Persze a rockzenében is vannak klasszikusok, nekik utána lehet nézni a wikipédián, pl.

Sosem szégyen az, ha nem ismersz egy együttest. Aki ez alapján ítél meg, az egyszerűen idióta.

2009. nov. 8. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Amelyiket TE ismered és szereted. Vannak olyan idióták akik ez alapján ítélnek meg, de azért az átlag inkább örül, ha tud nekem újakat mutatni.
2009. nov. 8. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Amik ismertebbek, és minimum "alapműként" tekinthetőek:

Metallica, AC/DC, Guns N Roses, Pink Floyd, Nirvana, Doors, Motörhead, Crade Of Filth, Dimmu Borgir, Marilyn Manson, Tankcsapda (régi), Pokolgép, Kalapács, Ossian, Akela, Republik és még sokan mások.

Attól is függ, hogy most rockzenén belül milyen vonal. A darkos hörimorit hallgatóknak értelemszerűen nem annyira jön be az Ossian, míg a punkosabb vonalba járóknak alap Alvin, a Rózsaszín Pitbull, HT, Auróra stb, az alteresebbeknek meg mostanában például a Quimby, 30Y, Kaukázus stb.

2009. nov. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!