Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki ismeri a teflon bevonatú...

Ki ismeri a teflon bevonatú basszusgitár húrokat?

Figyelt kérdés

az 5 húros basszeromat, fretlessre alakíttatom át és, ezért szeretnék, más húrokat használni, és a csiszolt húrokon kívül, a teflonos érdekelne.

Ha valaki konkrétan tud teflon húr márkákat, esetleg videót, hogy hogyan szól és egyéb leírást, kritikát, azt megköszönném:)

2012. jún. 30. 01:01
 1/3 anonim ***** válasza:
nailyenről még nem is hallottam :) én a marshall húrt akarom kipróbéálni a sima 5húrosomon, megtoldva egy 130as elixírrel..
2012. jún. 30. 08:32
 2/3 anonim ***** válasza:

A teflonos húr nem hangzásban nyújt mást, hanem olyan, mint az Elixir, hogy be van vonva a húr és így tovább bírja.

A Black Diamond húrok ilyenek pl, én próbáltam gitáron, nem rossz, meg cefet jól néz ki, de az Elixir jobb szerintem.

2012. jún. 30. 10:32
 3/3 A kérdező kommentje:

ez csak egy olcsóbb kategóriás, 5 húros cort, és csak barátkozni szeretnék a fretless hangzással, meg talán fejleszthetem a pontosságom, és a teflonos húr leginkább a fogólap megkímélésére kellene, mert a sodrott az azért megviseli, szóval ha valaki tud valami videót amin a basszus gitáron teflon húr van azt szívesen megnézném

és még elixírre nincs szükségem

2012. jún. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!