Otthoni gitározáshoz egy 15 wattos Invasion erősítő?
Köszi :)
Az Invasion szerintem elég jó ár/érték arányú márka, azért néztem ki azt :)
Miért járna jobban?
Elég gáz, hogy ha gitározni akar az ember, mindig be kell kapcsolnia a számítógépet...
És egy számítógépes hangfal nem gitárerősítésre van kitalálva. Annyi előnye lenne, hogy bizonyos gyakorláshoz segít és fel tudja venni egyszerűbben, amit zenél.
Nem a nehézségről van szó, de nem arra való.
És miből gondolod, hogy ha eddig csak akusztikuson játszott, akkor egyből nekiesik dobot, szintit keverni és házi felvételeket készíteni?
A hangkártya egy kiegészítő eszköz elsősorban hangfelvételhez, esetleg bizonyos gyakorlási dolgokhoz.
Ő viszont nem úgy néz ki, hogy ezen a szinten van.
A 15W-os erősítő teljesen jól használható szobában, nem kell kajakra megküldeni, de ha mégis akar esetleg mással játszani, csinálni együttest, akkor cipelje magával a pécét? :)
Még mindig nem teljesen értem miért lenne jobb.
Mivel erősíted ki, hogy úgy szóljon, mint rendesen kihangosított gitár? Egy számítógépes hangfal vagy fejhallgató teljesen más.
Van egy Fender Vibrolux erősítőm meg egy Line6 UX2 interface és szoktam felvenni is meg erősítővel gyakorolni, elég eltérő a kettő érzete. Sokkal szívesebben játszogatok csak az erősítőre kötve, a számítógépet csak felvételi célból használom néha, bár a Boss Micro BR-t vagy BR-600 felvevőt jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!