Szerintetek a gitár erősítőmhöz milyen multieffekt lenne jó?
van egy Laney G12-es gitár erősítőm 15W-os és hát nem a legjobb magába ezért gondoltam veszek egyet találtam 17-ért egy Digitech RP50 azt mondták van benne 80 effekt 40 saját 40 gyári!
http://www.youtube.com/watch?v=3jUcP_iYrBw&feature=related
vajon szólhat így a gitár?
Az a Digitech valami műanyaghangú borzadály.
Ebben az árkategóriában nincs értelmes hangú multieffekt, főleg ha ilyen erősítőre kötöd.
Ha normális hangot szeretnél olcsón, akkor pl egy Line6 GX hangkártya és PC-n keresztül hifire vagy fülesre kötöd.
A Digitech szerintem egyáltalán nem jobban műanyag hangú, mint a legtöbb multieffekt, én az RP50-et használom már 8 éve. Nem csúcsminőség, de megteszi.
Gyakorlatilag 40 effekted van, a maradék negyven memóriahelyre saját magad módosíthatod ugyanezeknek a paramétereit.
Természetesen nem mindegyik hangszíne jó, mondjuk 10-15 a használható belőlük. Egyébként rég kifutott széria, már van helyette újabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!