Milyen gitárt ajánlanátok nekem?
Basszerosnak készülök, tapasztalatom csekély, tehát kezdő vagyok. Milyen stílusban játszok? Leginkább a korn és slipknot meg disturbed, vagyis a heavy, illetve a nu-metal stílusú zenékhez kötődök inkább, és szeretnék megtanulni jól slappolni. Viszont, nem akarok egy nagyon kezdő gitárt venni, akár 100Ft-ot is ráköltök, de ennél többet nem nagyon szeretnék. Hallottam hogy az Ibanez SR 305 IPT nagyon jó, viszont drágálom, igaz csak egy kicsivel több mint 100e, de mégis . Hol találnám meg ezt a márkát illetve fajtát használtan? ki tudna segíteni?
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.!
értem persze, nem csak azért vennék, hogy most slappeljek, meg csak kornt nyomassak, hanem mert meg akarok tanulni basszerozni.. gondolom azért ez érthető volt..?! :)
és engem csak a korn motivált hogy tanuljak meg, de emellett nem csak azt akarok játszani...
Szóval, a warwick streamer 5-ös 45-ért úgy hallottam hogy nagyon megéri, te is így gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!