Mit gondoltok? Nekem a KoRn a kedvenc bandám.
Figyelt kérdés
Nekem a KoRn a kedvenc bandám.De mostanában ezek a dubstepes számok.Hát nem is tudom...Van amelyik elég jó, de nekem hiányzik a régi hangzása.Mit gondoltok?2012. jún. 15. 13:24
1/4 anonim válasza:
Hogy ne hallgass Korn-t, annyi igényesebb nu banda van azon kívül.
2/4 anonim válasza:
Azt hogy hallgasd azt amit szeretsz. Attól szép a világ hogy annyi különböző ember van, különböző ízlésekkel.
3/4 anonim válasza:
én azt gondolom, hogy nekem a linkin park a kedvenc bandám. de hozzájuk is betört a dubstep, amint az egy elég jó lemezelőzetesből kiderült. majd ha kijön az új album, jól meghallgatom minden számukat és ha nem tetszik róla egy-két szám, ne adj' Isten az egész lemez, akkor majd nem hallgatom. de ha lesz, ami tetszik róla, akkor majd hallgatom.
szóval ha nem tetszik amit a korn mostanában csinál, akkor hallgasd a régebbi számaikat, amik megjegyzem elég jók.. mondjuk nekem az újabbakkal sincs semmi bajom. hát más mint a régi korn, de azért jók. mondjuk ha tényleg azért csinálták volna, hogy "na hát ebben is kipróbáljuk magunkat", nem pedig azért mert üres a zseb, akkor azért szívesebben is hallgatnám..
4/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, a következő albumuk ami nyár végén/szeptemberben fog megjelenni a régi sítlusú lesz. (elvileg) Nekem sem a kedvenc albumom a Follow the Leader és Issues sokkal jobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!