Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért váltottatok súlyosabb...

Miért váltottatok súlyosabb zenékre? Pl death/black metal

Figyelt kérdés
Mi motivált titeket arra hogy ilyen zenét hallgassatok, és miért teszitek ezt ma is? Félre értés ne essék, én is szeretem ezt a műfajt.
2009. júl. 2. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különösebb mélyebb értelmet nem kell keresni emögött. Én ezt szeretem és kész. A könnyűzene egyátalán nem kapja meg a fülem, nem tudok ráhangolni arra a zenére,egyik fülemen be másikon ki. Na és szerintem általában a tuc tuc zenének nincs egy deka szövege sem, márha egyátalán fut a plömplömözés alatt szöveg. Vagy ha van akkor iscsak annyi, hogy nyárvanjóidőésgyeredugni. Oszt csókolom.Szerintem a metal és rokczene mögött van munka, tehetség és tudás.Na meg persze a diszkópatkány, és plázabiccs stílus is elég messze áll tőlem.
2009. júl. 2. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Én mindenféle zenét hallgatok, de a metal azért jön be jobban mert van értelme is a szövegeknek, nem úgy mint sok pop csapatnál hogy mind a szerelemről meg ilyen hülyeségekről szól.
2009. júl. 2. 19:31
 3/12 Thurston ***** válasza:
59%
Mert szeretem az igényes, mélyenszántó zenéket, és minden egyéb műfajhoz hasonlóan a death és a black metálban is vannak ilyen együttesek.
2009. júl. 2. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:

értelme van a szövegnek, és jó a zene is, ami az érzelmeimet tükrözi azért hallgatom főképp, de már 10éves korom óta :). Katatonia, Devildriver, Nightwish, Metallica, Watch My Dying.

16L.

2009. júl. 3. 00:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Én azért hallgattam régen black metalt mert kemény akartam lenni,és megmutatni hogy én mostmilyenhűdegonoszsátánistazenéthallgató állat vagyok.

Aztán ez az időszak is elmúlt és jelenleg senkire sem figyelek különösebben zenei téren,industrialt hallgatok és kreálom a cybergót ruhákat és kiegészítőket:)

15/L

2009. aug. 12. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Az individualitás, a zene tiszta puritán jellege, a kompromisszum-mentessége és a gyűlölet miatt, ami árad belőle. Erre születni kell, ha valaki nem ide való, akkor erőlködhet egész életében, akkor sem lesz köze hozzá, pláne ha mindent letöltögetés útján szerez be. Szerencsére a legtöbben otthagyják, amikor kiderül, hogy nem bírják felfogni a spirituális mélységet amit közvetít. (Ezek az emberek többnyire el sem jutnak az undergroundig, csak a Dark Funeral, Marduk-féle szemetek alapján hurrogják le.) Persze hivatkoznak, hogy "kinőtték", de közben isszák minden nap a sörüket valami elcseszett rock kocsmában és élik a szánalmas életüket. Ez nem hobbi... Egyébként meg ostoba a kérdés, ezt nem az interneten kéne megtudnakolni, a BM nem ide való. De gondoltam ha már idetévedtem, hagyok valami nyomot.
2010. jan. 8. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát engem semi nem motivál egyszerüen szeretem hallgatni
2010. márc. 22. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
azért hallgatom mert utálom az undorító popzenét és akkor már legyen egy kicsit brutál =) \m/
2010. márc. 22. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért mert igazán ez a zene (death;vikin metal) tud igazán felpörgetni más stilust nem is hallgatok (persze a rock és a metal zenén kivűl)
2010. szept. 19. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyok normális!
2011. febr. 19. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!