Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak meleg rockerek?

Vannak meleg rockerek?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy e legtöbb meleg vagy emós, vagy diszkós. Normális, rock zenét hallgatóval még nem nagyon találkoztam...
2009. júl. 2. 17:37
1 2
 11/18 EmilyRose ***** válasza:
90%
Nekem is van meleg goth ismerősöm. Semmi baj nincsen vele...
2009. szept. 18. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:

enis rocker vagyok:)

csak AC/DC es Guns n' Roses :x

2010. júl. 15. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
bocs bocs...utolso vagyok...ugy olvastam hogy vannak meg rockerek...nem vagyok meleg..lany vagyok:))
2010. júl. 15. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
miért szegény freddie mercury talán nem is létezett?biztos vannak, bár szerintem nem túl gyakori... 16/L/rocker(és heteró)
2010. okt. 20. 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
gyerekek, és Freddie Mercury?
2011. aug. 2. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
ja, igen, pont előttem említették. szóval. persze hogy van.
2011. aug. 2. 16:43
 17/18 anonim válasza:
2013. ápr. 17. 10:04
 18/18 anonim válasza:

Ezer éve ellaposodott ez a több,mint hét éves kérdés, de én is csatlakozom a hozzászólókhoz.

Igen. Vagyunk, az előző bejegyzések tükrében jó páran.

A zenei ízlést sok minden befolyásolhatja, a szexuális irányultságot szinte semmi. Úgy születik az ember, és kész.

A rockerek között talán azért van kevesebb "coming out", mert a sztereotípiák macsó heterónak, janigyereknek írnak le minket, és félünk a kirekesztéstől. Viszont a leginkább érző szívű, elfogadó, befogadó emberek a rockerek között fordulnak elő, már ha van merszük ledobni az álarcot... A csoport-csordaszellem, összetartás is nagyon erős. Jó rockernek lenni!

Szerintem.

Mondom ezt meleg rockerként. Egy lassú rock számra összebújni, behúzni a kéziféket, nem kapkodni, és figyelni egymásra az egyik legjobb dolog, ami létezik a világon! Mindegy, hogy meleg vagy hetero valaki.

30 m/f

2016. nov. 23. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!