Vannak meleg rockerek?
enis rocker vagyok:)
csak AC/DC es Guns n' Roses :x
Ezer éve ellaposodott ez a több,mint hét éves kérdés, de én is csatlakozom a hozzászólókhoz.
Igen. Vagyunk, az előző bejegyzések tükrében jó páran.
A zenei ízlést sok minden befolyásolhatja, a szexuális irányultságot szinte semmi. Úgy születik az ember, és kész.
A rockerek között talán azért van kevesebb "coming out", mert a sztereotípiák macsó heterónak, janigyereknek írnak le minket, és félünk a kirekesztéstől. Viszont a leginkább érző szívű, elfogadó, befogadó emberek a rockerek között fordulnak elő, már ha van merszük ledobni az álarcot... A csoport-csordaszellem, összetartás is nagyon erős. Jó rockernek lenni!
Szerintem.
Mondom ezt meleg rockerként. Egy lassú rock számra összebújni, behúzni a kéziféket, nem kapkodni, és figyelni egymásra az egyik legjobb dolog, ami létezik a világon! Mindegy, hogy meleg vagy hetero valaki.
30 m/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!