Barna Gergely tényleg meleg?
Szerintem nem az. Volt egy osztálytársam, olyan volt mint ez a fickó, és most ment férjhez.
Másrészt én is rühellem a focit, és nem vagyok meleg. :)
Szerintem nem az. Volt egy osztálytársam, olyan volt mint ez a fickó, és most nősült meg.
Másrészt én is rühellem a focit, és nem vagyok meleg. :)
Pont az ilyen jellegű találgatások miatt sajnálom ezt a srácot. Bámulatosan tehetséges, teli van mély érzésekkel (ami azért a mostani fiatalokra egyre kevésbé jellemző), és minden fórumon megy a találgatás, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti-e. Eleget piszkálták már, és előre sajnálom, hogy mit fog még kapni.
Egyébként az ilyen srácok nagyon is bejönnek a csajoknak, úgyhogy remélem, hogy nem zuhan meg ettől a kavarástól, és lesz majd egy csodaszép barátnője. Akik meg eddig bántották, azok meg csak figyeljék meg, hogy mi lesz ebből a fiúból!
előzővel egyetértek.
nekem teljesen mindegy, hogy meleg-e vagy nem, az számít, hogy mit csinál. és amit csinál, az egyszerűen csodálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!