Barna Gergely tényleg meleg?
Figyelt kérdés
Szóval,tudom hogy nem szereti a focit,de tényleg meleg?Tényleg a fiukat szereti vagy csak egy ilyen különös fiu? :)2011. szept. 5. 16:30
11/16 anonim válasza:
én 99%-ra mondom, hogy meleg, hang-kinézet,viselkedés, számválasztás (adam lambert féle mad world volt ez, nem gary jules;))
semmi gond nincs ezzel, és sokkal többre fogja vinni, mint az őt oltogató gyökerek -.-"
12/16 anonim válasza:
Amint a szinpadraállt, abban a pillanatban szimpatikus volt. Szerintem nagyon szép hangja van, és nem meleg. Kicsit félősebb, szerényebb, de attól még nem meleg. És hiába találgatjátok, hogy meleg vagy nem, ezzel nem értek el semmit, amíg ő ki nem jelenti hogy az vagy sem, addig nem kell ítélkezni.
13/16 anonim válasza:
Szerintem az. :)
De tök mindegy, akkor nem zavar, ha nem vallja be, és nem hirdeti.
+ Freddie Mercury is meleg volt. :D
15/16 anonim válasza:
Nekem is megfordult a fejemben hogy meleg, de aztán kicsit gondolkodni kezdtem, hogy ne legyek ilyen előítéletes. Van aki ilyennek születik, ilyen a természete. Félős,szerény. És persze a piszkálódások, beszólások csak rátesznek még egy lapáttal... Egyébként ha meleg, ha nem, nem érdekel. A hangja csodálatos, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!