Skrillex meleg?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 18:39
1/14 anonim válasza:
Az alapján ahogy kinéz azt mondanám biztosan. Egyébként meg lesz@rom őt is, mega zenéjét is. Nem akkora tehetség mint amennyire hájpolják. Fel lett kapva a tizenévesen között. A dubstep David Guettája.
2/14 A kérdező kommentje:
Feltételezések nem érdekelnek most konkrétumra lennék kíváncsi. Az, hogy a zenéje nem jön be szubjektív, mert kinek mi az ízlése én például azért szeretem, mert kicsit hasonlít a The Prodigy zenéjére ami nálam különösen nagy kedvenc volt Skrillex megjelenése előtt is. Meg amúgy is szeretem az ilyen dubstep zenéket. Abban egyet értek, hogy túlságosan hájpolják de nem hinném, hogy túlságosan sokáig tartana ez a divat maximum egy évet saccolok neki és annyira szarrá lesz hallgatva, hogy ciki lesz ilyesmit hallgatni. Így járt a Tecktonik is, sajnos.
2011. szept. 12. 18:54
3/14 anonim válasza:
Nekem se a dubbal van bajon, csak ezzel a nagy Skrillex divattal. Nem kéne adubból is trendi viva tv-s diszkózenét csinálni.
"Abban egyet értek, hogy túlságosan hájpolják de nem hinném, hogy túlságosan sokáig tartana ez a divat maximum egy évet saccolok neki és annyira szarrá lesz hallgatva, hogy ciki lesz ilyesmit hallgatni. Így járt a Tecktonik is, sajnos"
Ezzel viszont egyetértek.
5/14 anonim válasza:
Szerintem meleg. De a zenéje jó és remélem csak egy ilyen alternatív divat marad . Amúgy szerintem nem emós mert azok mást zenét játszanak
6/14 anonim válasza:
Ha rákeresel erre a névre h Sonny Moore nézd meg miket dobál ki a youtube... ;) :D
7/14 anonim válasza:
Jah a nem meleg csak EMO-s válasz küldője vagyok.... :D
8/14 anonim válasza:
skrillex biszexuális, de engem nem is ez érdekel
imádom a zenéit és a stílusát
10/14 anonim válasza:
Nem meleg, több barátnője is volt már, a mostani csaját Ellie Gouldingnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!