Az LMFAO (bocs ha rosszul írom) mit hív party rocknak és miért?
"Az általad/általatok oly hűen tisztelt "metálvilla" Amerikában egy mexikói utcai banda (HooverBoys) jele."
Hát te eszméletlen hülye vagy.
A metál villát Ronnie James Dio találta ki és ő használta először a koncertjein.
Am meg hol van több rajongója a technonak mint egy legendás rock/metál bandának. Beatles, Metallica, AC/DC, Guns N Roses, Nirvana, Led Zeppelin, System of a Down stb...
Mondj már egy legendás DJ-t. Az ilyen csicskák mint Skrillex hol vannak John Lenonntól, Slashtől, Kurt Cobaintól. Ugyan már. A technó hamarosan kihal, míg a rock örökké fennmarad.
"különböző hangszerek ritmikus, idillikus, harmonikus csengése"
Na igen itt bukott meg a techno/dubstep. Nem hangszerekkel játsszák, még csak nem is azzal veszik fel, csupán hanghatásokkal(ajtónyikorgás, 2 robot dugása..). Másik, egyáltalán nem harmonikus és ritmikus...
A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTITHATATLAN!
ÉLJEN A ROCK! ÉLJEN A METÁL!
Hát nincs vége a vitának... Mindegy... Beszállok
Ahogy én szoktam mondani: Amíg a föld kerek, lesznek Dupstepesek,
De a Föld kis híján ovális, szóval jó nekünk a metál is!
Metál és rock mindörökké!! \m/
"A metál villát Ronnie James Dio találta ki és ő használta először a koncertjein. "
TE vagy hülye, barátom!
Bocsánat, én is tévedtem, nem a HooverBoys, hanem a LatinKings, de akkor is... Google-z rá, és kapsz többet, Mr. Balf*sz...
b*szodjmeg ! neked az a ritumus hogy.. tuc tuc tuc tuc tuc?... szánalmas gyökér! te keress fel inkább egy elmeintézetet mert gondok vannak abba a nyomi fejedbe.
még a dupstep ritmusos.. atyaúristen..
"Bocsánat, én is tévedtem, nem a HooverBoys, hanem a LatinKings, de akkor is..."
OMG Nézd már meg azt a jelet! A hüvelykujja kifelé áll, tehát ez nem metál villa. A metál villánál a hüvelykujjat nem kifelé tartják hanem hozzászorítják a gyűrűs és középső ujjhoz....
Szal kuss és minden tisztelet Dionak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!