LMFAO - Sorry For Party Rocking klippben mi az a kék trutyi amit a felfújható medencébe öntenek?
#1 & #2
komolyan, ti istenek vagytok
Mikor láttam hogy 5 válasz van már tudtam hogy senki sem fogja tudni. xD
Amúgy nem tudom miért számítana ez a zene rosszabbnak 1 Nirvana-nál vagy egy Kispálnál. Hangulatfüggő mikor mit hallgatok, de azt ti sem gondolhatjátok komolyan hogy teszem azt péntek este Kispált vagy valami magyar ug rappet fogunk hallgatni haverokkal :DDDDDDD Elkezdhetném sorolni miket hallgatok,elég változatos az ízlésem. De a haveri köröm ennek jó ha az 1/10 ét hallgatja. És ha hallgatnák sem akarok rockot hallgatni mindig.
Ezért felkapott a LMFAO mindenki tudja élvezni ha bejön neki egy kicsit is ez a stílus. És ez nem rock, bár ha a rock alatt ki mit ért ugye...
http://www.youtube.com/user/ElectroBootlegMusic
Jóféle electro és house mixek, háttérzenének tanuláshoz, edzéshez, partyzáshoz, jóhangulathoz.
És 2.1 el hallgassátok, régen 5.1 ről hallgattam zenét, tescos-ról, de kispóroltam egy normális 2.1-re azóta teljesen máshogy hangzik minden zene, érzem rajta a bassuszt úgy ahogy akarták, és nem a fejem fájdul meg tőle.
Már megbocsássatok,de nem nektek kell megmondani h
ő mit hallgasson,amugy meg LMFAO-nak nagyon jók a zenéi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!