Hogy működik a zenekiadás? Kérem valaki zenekiadással foglalkozó ember segítsen.
Elkészültem saját zenéimmel(körülbelül 20 szám), érdeklődni szeretnék azután ,hogy ha meg szeretném jelentetni ,mit kell tennem ahhoz, illetve hogyan juttathatom el rádiókhoz,hogyan vehetem fel külföldi kiadókkal a kapcsolatot, ha kérhetném lépésről lépésre.
Illetve ezenkívül érdekelne, az is ,hogy egy saját digitális kiadó-nak mik a feltételei. Szeretnék a nagy zeneletöltő oldalakon is megjelenni: Beatport,Juno
Ezenkívül érdekel a sample pakkokkal kapcsolatos felhasználási szabály
(Letöltött sample-kból készül zenét egy kiadónak ki lehet-e adni,mire érdemes odafigyelni)
Hm, ez egy érdekes kérdés, azt tudom mondani hogy igen hosszú folyamat, ha ilyen komolyan akarod csinálni. Viszont manapság rengeteg internetes kiadó van, akiknél egy lemez megjelentetése szinte csak egy emailbe kerül. Igazából minden az interneten keresztül történik, a rendelések is általában ezen keresztül történnek manapság
13f
Mindenesetre előbb hírnevet kell szerezni, hogy felkerülj beatportra és a többi hasonló oldalra. A sample packokról pedig annyit tudok mondani, hogy vannak legálisan megvásárolható csomagok. Ha meg más előadóét használtad fel, akkor keresd meg emailben, telefonon vagy valahogyan
1. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!